Site icon Студреспубліка

Відпочинок із включеними мізками — це «Настільні ігри»

Що може бути цікавого у змаганнях, які включають усі нейронні зв’язки? А ми вам відповімо з задоволенням — це змога довести всім свою кмітливість, вправність і показати рівень інтелекту. Що, власне, і вправно демонстрували на фіналі учасники/ці нового для Студреспубліки суб-фестивалю «Настільні ігри».

24-27 серпня 2018р. у рамках проведення фіналу ХХ ювілейної Студреспубліки на тему: «Як досягти прогресу і миру в Україні та на планеті» вперше стартував й успішно пройшов суб-фест, який зміг зацікавити навіть тих студреспубліканців, метою яких був відпочинок. Звісно, бо «Настільні ігри» показали всю свою різнобарвність. Подробиці — далі.

«Настільні ігри» — це унікальне поєднання інтелекту, веселого настрою та шаленого запалу перемоги. І цьогоріч упродовж 3-х днів у рамках суб-фестивалю було проведено 3 турніри з наступних змагань:

1. Турнір із шахів. У грі, в якій змагались наймогутніші розуми Студреспубліки, переміг хлопець із Чернігівщини, обійшовши суперників/ць із різних регіонів. У фіналі він зустрівся із чернівчанином Констянтином Костіним і здобув перемогу. Вітаємо переможця, чиє ім’я Олександр Ричок.

 

 

 

 

 

2. Турнір із «Монополії». Ось тут ми виявили у кого найбільші схильності до підприємництва та будування монопольної імперії. Несподівано монополісткою стала тендітна дівчина з Буковини Марія Фука.

3. Турнір із гри «Аліас». Кмітливість, рішучість і вміння працювати у парі, ось що допомогло перемогти прекрасним Наталії Костинюк і Владиславу Васильєву, які також із Чернівців. Швидко вгадуючи слова та просто йдучи по головам, вони змогли здобути беззаперечну перемогу. Вітаємо чемпіонів!

 

 

 

Беріть приклад із цих юнаків і дівчат, використовуйте свій вільний час із користю, цікавістю, для «прокачування» власного інтелекту. І тоді ми зробимо черговий великий крок до досягнення такого необхідного миру та прогресу для нашої країни.

До зустрічі на ХХІ Студреспубліці!

Аналітика гри-2018