Site icon Студреспубліка

Наймолодша, отже – перша

25497115_514503355595787_2133224964_n16 грудня 2017р. Кіровоградська Студреспубліка в актовій залі Центральноукраїнського державного педагогічного університету ім. В.Винниченка провела регіональний етап Всеукраїнської конкурсної програми «Кращий студент України». У комплексній характеристиці перемогла Антоніна Потієнко, студентка Кіровоградського медичного коледжу ім. Є.Мухіна.

28 активних студентів із різних вишів Кіровоградщини боролися за звання кращих студентів у 8 номінаціях. Хто саме і в якій із номінацій здобув визнання і що їм «за це буде» – у пострелізі.

Найкращих студентів у всіх номінаціях, крім комплексної характеристики, обрало журі конкурсу, заздалегідь, до урочистої частини конкурсу, уважно переглянувши та вивчивши досягнення номінантів, про які вони заявили під час проходження онлайн-реєстрації. До складу журі входили:

 

 

 

 

 

А перемож(ни)цями в номінаціях, котрих нагородили під час урочистого проведення конкурсу, стали:

 

 

 

 

Студенти ж, які змагалися у комплексній характеристиці, показали себе у 3-х конкурсах, а саме: «Я — кращий», під час якого номінанти демонстрували всі свої достоїнства та представляли себе з максимально кращої сторони; «Мій талант кращий», де вони запалювали зал і зачаровували журі своїми співами і танцями; «Мій feed back кращий», під час якого креативно відповідали на каверзні питання журі.

Переможницею стала наймолодша учасниця — студентка Кіровоградського медичного коледжу ім. Є.Мухіна Антоніна Потієнко. Вона отримала цінні подарунки від спонсорів конкурсу та налаштування від організаторів на серйозну роботу, аби достойно представити регіон під час всеукраїнського фіналу.