Site icon Студреспубліка

На Волині відновлюють мульти-фестиваль «Студентська республіка»

10 років разом

Після Плакат Волинської Студреспублікирічної перерви на Волині відновлюють проведення найбільшого студентського мульти-фестивалю «Студентська республіка». З 27 по 29 травня 2016р. на базі дитячого оздоровчого табору «Сонячний» (с. Гаразджа Луцького р-ну) відбудеться Х регіональний етап мульти-фестивалю «Студентська республіка-2016», тема: «Позитивні сценарії модернізації Волині: роль громад і молоді».

Волинська Студреспубліка не проходила минулого року, тому цього року з особливим інтересом на неї очікує все студентство регіону. Над якою темою цього року будуть працювати учасники ОДГ, які суб-фестивалі очікують на гравців і як долучитися до події — читайте в анонсі.

Мульти-фестиваль передбачає організацію студентського наметового містечка за участі представників найбільших навчальних закладів Волині, проведення семінарів і тренінгів для активістів студентського самоврядування, ігрових змагань, конкурсів, різноманітних інтелектуальних і спортивних турнірів, а також інших суб-фестивалів. Головною подією мульти-фестивалю стануть вибори Студентського мера та депутатів Студентського магістрату, які представлятимуть Волинь у фінальному етапі Студреспубліки.

Під час мульти-фестивалю відбудеться відбір для участі у конкурсі краси «Перша Леді Волині-2016», який відбудеться в Луцьку на День молоді. Більше 20 представниць навчальних закладів позмагаються за право взяти участь у конкурсі.

Волинська Студреспубліка відбудеться 27-29 травня, початок о 13:00. Онлайн-реєстрація тут!


Контактна особа – Неля Жиговець, голова Студентської ради Волині, моб.тел.: 066 77 42 143.

 

* * *

Організатори регіонального етапу мульти-фестивалю: Волинська Студреспубліка, «Студентська Рада Волині», громадська організація «Волфест» за підтримки управління освіти, науки та молоді Волинської ОДА.