Site icon Студреспубліка

Миколаївщина вітає своїх найкращих студентів

125615_1822 лютого 2018р. у Миколаєві, у повному глядачів концерт-холі «Юність», пройшов регіональний етап Всеукраїнського конкурсу «Кращий студент України», де студенти у запеклій боротьбі змагалися за звання кращого студента. У головній номінації «Кращий студент (комплексна характеристика)» перемогу здобув Павло Ковпак.

Неймовірне шоу, чудова підготовка студентів із 4-х вишів і 2-х коледжів, здоровий дух боротьби – тримав у напруженні учасників Миколаївського КСУ, глядачів і вболівальників. Як усе відбувалося та хто ж став кращим на Миколаївщині – деталі нижче.

 

 

 

 

 

У рамках проекту учасники, які виступали у номінації «Кращий студент Миколаївщини (комплексна характеристика)», презентували себе у 3-х конкурсах. У першому — номінанти представили свої відеовізитівки, які відрізнялись одна від одної ідеєю і манерою виконання. Другим був конкурс талантів, де кожен проявив себе у тій справі, яка йому найближче до душі: у вигляді хореографічних, вокальних і поетичних постановок. І на завершення, конкурсанти розповіли про свої добрі справи.

 

 

 

 

Члени журі визначились із переможцями і оголосили результати. Звання «Кращого студента Миколаївщини (комплексна характеристика)» завоював студент Національного університету кораблебудування ім. адмірала Макарова Павло Ковпак.

 

 

 

 

 

Окрім учасників, які виступали у комплексній характеристиці, у конкурсі також взяли участь 35 студентів у різних номінаціях. Переможці вже відомі:

 

 

 

 

За словами регіональної координаторки цього конкурсу, а також мульти-фестивалю «Студентська республіка» Вікторії Романенко, було важливо створити атмосферу не конкурентності, а загальної мотивації: «Ми хотіли зробити цей день незабутнім для студентів для того, щоб цей проект запалив іскорки в цих молодих людях і вони продовжували розвиватися, і щоб вони розуміли, що їх праця завжди буде винагороджена». З привітаннями до молоді також звернувся перший заступник Миколаївського міського голови Володимир Криленко.

Глядачі насолодилися грандіозним шоу, яке підготувала Студреспубліка разом із партнерами і дізналися, що Миколаїв має активну, прогресивну, наполегливу молодь, яка здатна змінити не тільки місто і країну, а й цілий світ.