Site icon Студреспубліка

Модернізація Тернопільщини під силу тільки тобі

ПечатьІ вже завтра та протягом 3-х найближчих днів, 24-26 червня 2016р., у Тернополі, на Дальному пляжі, відбудеться головна та найбільш очікувана подія літа — регіональний етап Міжнародної програми «Студентська республіка-2016». Тема: «Позитивні сценарії модернізації Тернополя та області: роль громад і молоді».

Як і щороку інтелектуальні, завзяті, професійні та просто веселі і життєрадісні студенти, молоді люди Тернопільщини зберуться разом на регіональній Студреспубліці, аби змінити власний регіон, написати позитивну програму модернізації й активно відпочити. Що саме вони робитимуть, які суб-фестивалі та цікавинки по стратегічній грі приготували організатори — ви дізнаєтеся з нашого анонсу.

Цілями заходу є:

Також важливим завданням для студентів тернопільських вишів буде обрання Студентського мера і депутатів Студентського магістрату, які далі будуть працювати з ними протягом цілого року.

Крім того під час події будуть проводитися суб-фестивалі такі, як: «Мафія», «Що? Де? Коли?», «Квест»«Дебати», Флеш-моб, Open Air Party.

Для того, щоб узяти участь студентам потрібно пройти онлайн реєстрацію та сплатити оргвнесок — 80 грн.:

На мульти-фестиваль запрошені відомі громадські діячі та підприємці міста й області. Також відбудуться зустріч студентів із губернатором Степаном Барною та Тернопільським мером Сергієм Надаломом.

З питань участі у проекті звертатися до лідера Тернопільської Студреспубліки Володимира Заверухи, 067 471 04 06.

Тернопільська Студреспубліка відбувається за підтримки відділу сім’ї та молоді Тернопільської обласної державної адміністрації та управління у справах сім’ї, молоді та спорту Тернопільської міської ради.