Site icon Студреспубліка

«Містер Студреспубліки» — який він?

Холодний погляд, справжня мужність і неповторна харизма — ось що характеризує учасників і переможців найбільш запеклого чоловічого суб-фестивалю «Містер Студреспубліки». Модернізація України потребує нових Героїв, нових Ідеалів, нових прикладів для наслідування. Всі вони тут – на Студреспубліці, знайомтеся!

24 серпня 2019р. у рамках фіналу Студреспубліки-2019 відбувся конкурс чоловічої краси «Містер Студреспубліки», де запальні хлопці змагалися за звання найкращого. Як пройшов конкурс і хто переміг у справжній чоловічій боротьбі – далі.

Підготовка до суб-фесту традиційно розпочалася ще до самого фіналу ХХI Студреспубліки. В перший ж день хлопців очікувало випробування на силу та винахідливість, а саме боротьба, де хлопці прямо на пляжі, серед натовпу людей демонстрували справжні видовищні бої.

А вже наступного дня, на самому фіналі події кожен учасник доводив, що саме він найкращий. Показ розпочався з пляжного дефіле, воно було не звичайне, а в образі улюбленого персонажа дитинства. Наступним етапом для хлопців став інтелектуальний конкурс, де учасники відповідали на каверзні запитання від журі, які були сформульовані в рамках теми фіналу Студреспубліки «Суб’єкт модернізації – відповідальність Покоління».

 

 

 

 

 

До складу журі входили:

Також учасники демонстрували свої таланти та вміння, було дуже феєрично і захоплююче, а в кінці навіть лірично. Ну і, не обійшлося без освідчення. Майбутній «Містер» Артем Прядченко (Чернівецька обл.) ще не знаючи про свою перемогу, освідчився коханій і запропонував зіграти весілля і розписатися в республіканському РАГСі. Звісно, подія фіктивна, але ж скільки емоцій викликала і, впевнені, залишить спогади про Студреспубліку на все життя.

Аналітика гри-2019