Site icon Студреспубліка

Кращий чоловік – це «Містер Студреспубліки»

Мова про нього, найбільш популярного та потрібного, на якого з нетерпінням чекають на Студреспубліці, і не тільки. Так-так, ми говоримо саме про учасників і переможців найбільш чоловічого суб-фестивалю «Містер Студреспубліки». Вперед, хлопці!

Про те, що змушує серце битися швидше, руки плескати втричі енергійніше, кричати в 5 разів голосніше, а учасників/ць фіналу ХХ ювілейної Студреспубліки (який проходив 24-27 серпня 2018р. на чорноморському узбережжі Миколаївщині) полишити справи на більше ніж цінну республіканську годину і слідкувати за подіями на головній сцені Події Покоління — дізнавайтеся далі.

Уявіть, шестеро підкачаних, прогресивних чоловіків збираються разом, шикуються за харизмою та інтелектом, йдуть репетирувати танок. І все це лише з одною метою — аби стати «Містером Студреспубліки». Але, звичайно, все не так просто. Хлопцям довелося припуститися на значні хитрощі, аби стати кращими… навіть чарівну ведучу обміняли на Миколу Троценка, брутального харківського ведучого, і все лише, щоб догодити журі. А цього року до його складу входили:

Перший етап випробувань — візитівка. Після оголошення журі, хлопці вирішили вразити його членкинь і всю публіку своїми оригінальними образами. Наступним етапом став яскравий творчий номер, в якому всі учасники, презентували тематики миру та прогресу, адже тема Студреспубліки-2018: «Як досягти прогресу і миру в Україні та на планеті». Здавалося б, цього достатньо, аби виявити кращого, але ж ні, тому на десерт було інтелектуальне змагання, де конкурсантам довелося відповісти на екстравагантні запитання від журі. Але і з цим, хлопці впоралися.

 

 

 

 

 

Після довгої та непростої наради, за підсумком достойної боротьби переможцем визначили Костянтина Будька з Кіровоградщини. Вітаємо «Містера Студреспубліки України-2018/2019»!

А тепер уже досить фантазувати про чоловіків і Студреспубліку. Просто ти, твої подружки та друзі, готуйтеся вже до чергової суперподії: збирайте валізи та до зустрічі на Студреспубліці-2019.

Аналітика гри-2018