Site icon Студреспубліка

Майбутнє поруч!

19251120_681142372075078_1728313992_nОсь уже 19-й рік поспіль найталановитіша, найрозумніша та найпрогресивніша молодь збереться разом на Тернопільській регіональній «Студентській республіці», аби попрацювати над актуальною і змістовною темою: «Освіта — ключовий напрямок нової індустріалізації Тернопільщини».

Тож, приходьте 23-25 червня 2017р. на Козацькі острови в парку Топільче, адже саме тут розпочинається завтрашній день, тут проходитиме Тернопільська Студреспубліка-2017.

Тема цьогорічної Студреспубліки зараз надактуальна: у часи невігластва, коли ледь не кожен думає, що він «самий розумний», а всі навколо несповна розуму та «зрадники», саме тоді і розпочинається усвідомлення справжньої цінності освіти як фундаменту розвитку особистості та суспільства загалом.

По своїй природі Студреспубліка — це місце найпотужнішого молодіжного футуродискусійного майданчика на теренах України. Тут не лише розмовляють про майбутнє, тут воно обов’язково з’являється. Цього року один із численних лекторіїв у програмі буде про Google Home, який є прототипом штучного інтелекту. Крім того, на вас чекають улюблені суб-фести: «Квест-фестиваль»«Студентська Мафія», Фото-конкурс, Інтелектуальні ігри.

Як взяти участь у цьому неймовірному дійстві на Тернопільщині? Все просто, необхідно пройти обов’язкову  онлайн-реєстрацію та налаштуватися на 3 доби глибокої інтелектуальної та крутої розважальної програми:


Зустрінемося там – на улюбленій Тернопільській Студреспубліці-2017.