Site icon Студреспубліка

Мафія непереможна? Доведи або спростуй на Студреспубліці

mafia_avaОдин із наймасштабніших турнірів країни зі «Студентської Мафії» відбудеться у рамках фіналу Студреспубліки-2017, що проходитиме 24-27 серпня 2017р. (тема: «Освіта — ключовий напрямок нової індустріалізації України»), під Очаковом, на узбережжі Чорного моря. Приєднуйся обов’язково!

Мафія — це командна психологічна, рольова гра з детективним сюжетом, що моделює боротьбу інформованих один про одного членів організованої меншості з неорганізованою більшістю. Про те, як будуть «воювати» найбільш обдаровані «мафіозі» країни — далі.

Сюжет гри: городяни оголошують війну мафії, бо втомились від непорядку, насилля, вбивств і хаосу в їхньому спокійному колись місті. Посадити всіх мафіозі за ґрати — не залишити жодного на свободі! Допомагає наляканим мешканцям п. Шериф, що від початку працює під прикриттям. У відповідь мафія на чолі з Доном намагається знищити всіх до одного городянина.

Переможе — тільки найсильніший! Можливо, чемпіоном України зі «Студентської Мафії» будеш саме ти?

 

 

 

 

 

 

 

До речі, у свій час початок розвитку «Мафії» серед українських студентів дали саме Студреспубліка та НДЛМ.

Для участі обов’язково потрібно пройти онлайн-реєстрацію:

За додатковими питаннями звертайся до куратора суб-фесту «Студентська Мафія» Максима Караулова, 063 368 75 88, maxkaraulov@ukr.net

Як проходила «Мафія» на фіналі Студреспубліки-2016