Site icon Студреспубліка

Чорні — червоних чи навпаки: нескінченна боротьба

Цьогорічна «Студентська Мафія» була такою ж ефектною і цікавою, як і професійні ігри. На березі Чорного моря під час фіналу ХХ ювілейної Студреспубліки зібралися гравці/чині зі стажем і новачки, аби показати, як грають республіканці і на що вони здатні.

Брехня, підстави, здавання один одного і всім знайомий «наїзд» — в психологічно-рольовій «Мафії» це одні з головних вмінь, якими варто користуватися, аби вижити. Хто ж вдало маніпулював цими негативними рисами та вміло підсилював їх переконанням у своїй чесності, той і став кращим. Детальніше — далі.  

З перших ігор ми побачили запеклі бої червоних і чорних гравців/чинь. Різні тактики, емоції, «шосте відчуття» і математика. Гравці/чині використовували весь свій арсенал, щоб прийти до перемоги. У зв’язку з темою фінальної Студреспубліки «Як досягти миру і прогресу в Україні та на планеті» гра моментами мала символічну показовість.

 

 

 

Цього мафіозного сезону під час фіналу ХХ Студреспубліки, який проходив 24–27 серпня 2018р., переможцями стали, як «добрі», так і «погані», а точніше було визначено: «Найкращого гравця за червону картку» і «Найкращого гравця за чорну карту». Першим став Владислав Призов із Полтавщини, який відіграв прекрасні ігри за мирне місто і довів, що він — сильний супротивник будь-якому дону чи мафії. Другим переможцем став також ще один полтавчанин Антон Назаренко. Він вміло крутив столом, брехав і сварив червоних гравців, а також знаходив шерифів і відкривався краще них.

 

 

 

 

 

Такою жвавою, непередбачуваною та завжди з неочікуваним фіналом був всеукраїнський турнір зі «Студентської Мафії» на фіналі Студреспубліки-2018. Наступного року місто також засне і знову на полювання прокинеться мафія.

Зазначимо, що свого часу початок розвитку «Мафії» серед українських студентів дали саме Студреспубліка та НДЛМ.

Аналітика гри-2018