Site icon Студреспубліка

Платформа прогресивного гумору

Коли починається «Кубок КВН» у занудства нема шансів. Із початком найпрогресивнішого КВН-батлу вся країна Студреспубліки стає на порозі вирішального вибору, а хто ж кращий? Уже другий рік поспіл перемогу виборює команда «Збірна «Французи» з Полтавщини.

«Кубок КВН» на фіналі ХХ ювілейної Студреспубліки-2018, який пройшов 24-27 серпня 2018р., традиційно є одним із найулюбленіших, самих запальних і релаксових суб-фестивалів. І цьогоріч, відповідно до загальної теми фіналу і всього літнього циклу Студреспубліки «Як досягти прогресу і миру в Україні та на планеті», тема Кубку була відповідною — «Прогрес і мир у студію». Отож, як справилися з цим важким завданням наші гуморист(к)и – далі.

Дві яскраві команди, які стали переможцями регіональних етапів, пройшли суворі 1000 і 1 випробування: «Суп ХарЧо» (Харківська обл.) і «Збірна «Французи» (Полтавська обл.) показали себе на повну. Саме в такому запальному складі проходило вирішальне гумористичне дійство студентської країни.

 

 

 

 

 

Перед командами стояло непросте завдання, у 3 етапи вони мали довести свою майстерність. Першим конкурсним завданням стала музична візитівка, де кожна команда креативила про мир і прогрес. Наступним випробуванням були каверзні запитання від журі. Простіше кажучи, в розминці кожен/на учасник/ця відчули себе на справжньому іспиті, проте гідно представили свою команду і регіон. Ну і третє — імпровізація. Кожен/на глядач/ка мали задоволення трохи познущатися з наших гумористів/ок і запропонувати їм сюжет для імпровізації, яку команди мали розіграти.

 

 

 

 

 

Оцінювало наших весельчаків/чок шановне та поважне журі:

 

Команди протягом Кубку сумлінно підіймали настрій, народжували якісний і запальний гумор. Але завжди є ті, хто попереду потяга — і це, другий рік поспіль «Збірна «Французи».

Вітаємо Полтавщину з перемогою, неймовірно респектуємо Харківщині, журі та всім-всім республіканцям і чекаємо всіх наступного року на ХХІ Студреспубліці з новими жартами!

Аналітика гри-2018