Site icon Студреспубліка

«Кубок КВН» — самим КВНівським студентам України!

Справжній республіканець! Без нього важко уявити будь-яку Студреспубліку, адже він дотепний, мудрий, кмітливий, веселий, завжди знайде над чим жартувати, а головне, – все це буде в темі! Зустрічайте – поважний гість фіналу ХХ Студреспубліки – Кубок КВН! І цього року його повноваження розширюються. Тільки на Студреспубліці, щодня, в наметовому містечку, на морі, в їдальні, на сцені, під сценою, на даху та просто всюди для всіх буде проходити справжній гумористичний треш за участі найкрутіших зірок в світі гумору та жарту. Граєш у КВН? То долучайся!

З 24 по 27 серпня 2018р. на Чорноморській косі, під Очаковом, на узбережжі Чорного моря (Миколаївська обл., Очаківській р-н, курорт Чорноморка, комплекс «Спортіум») у рамках фіналу XX ювілейної Студреспубліки (тема — «Як досягти прогресу і миру в Україні та на планеті») проходитиме суб-фестиваль Кубок КВН. Реєструйся онлайн, щоб потрапити! Всі умови та домашнє завдання — в тексті нижче.

Якщо ти круто жартуєш і готовий/а три доби доводити це всій Україні — долучайся! Тема суб-фесту: «Прогрес і мир у студію». Кубок КВН буде розіграно в наступному форматі:

І конкурс — привітання (музична візитівка). Всі команди розігрують фрістайл тривалістю до 5 хв.
ІІ конкурс — тріатлон. Своєрідна розминка на вибування.
ІІІ конкурс — капітанський.

Ну і буде ще один конкурс, який буде оцінюватись – імпровізаційний. Кожна команда і кожен/на гуморист/ка до Кубку має стати народним/ою фаворитом/кою, тому на вас чекає цілий блок імпровізаційних завдань від поважного журі.

Важливою умовою участі у всіх заходах КВН є дотримання авторських прав і невикористання матеріалу інших команд. Забороняється використовувати ненормативну лексику та пропагувати ксенофобію, сіяти ворожнечу як у підготовлених, так і в імпровізаційних конкурсах.

Море емоцій, хороших жартів і найкращих вражень чекають на вас цього року на суб-фестивалі «Кубок КВН». Запрошуємо до участі!

На сценах Студреспубліки виступали найвідоміші КВНщики України. Арена найочікуванішої події року – вже очікує саме на тебе!

За детальною інформацією та свіжими жартами звертайтеся до кураторки суб-фестивалю Марії Корабельнікової, 099 922 32 00, mariakorabelnikova790@gmail.com

Як проходив Кубок КВН на фіналі Студреспубліки-2017