Site icon Студреспубліка

Розсмішити людину набагато важче, ніж змусити її плакати

KVN_1Ти був на «Кубку КВН» від Студреспубліки? Секунди сміху замінюють що?.. На фіналі Студреспубліки-2017 (нагадуємо, тема якого: «Освіта – ключовий напрямок нової індустріалізації України») ефект найпродуктивніший! Легендарна гра, яку так полюбляють дивитися глядачі та грати сміхованці-сміливці знову збирає найкращих. 24-27 серпня 2017р. у рамках фіналу XIX Студреспубліки будемо сміятися досхочу!

КВН – це гра мільйонів, це твоя гра. Тож, якщо друзі в захваті від твоїх жартів — збирай свою команду кмітливих і гайда на фінальну Студреспубліку! Можливо, омріяний кубок дістанеться тобі. 

Цього року команди будуть змагатися у різних конкурсах. Тематика «Кубку КВН Студреспубліки-2017» дуже цікава: «Освіта: заводи, пароплави, зорельоти…». Не пропусти це видовище. Розвиток, нові друзі, веселощі та море чекають саме на тебе. Порадуй себе та проведи останні дні серпня з посмішкою.

На сценах Студреспубліки виступали найвідоміші КВНщики України. Арена найочікуванішої події року – вже очікує саме на тебе!

Реєструйся:

За детальною інформацією та свіжими жартами звертайтеся до кураторки суб-фестивалю Марії Корабельнікової, 099 922 32 00, m97sha@mail.ru.

Як проходив Кубок КВН на фіналі Студреспубліки-2016