Site icon Студреспубліка

Квест – змагання для найспритніших

logo_qvest_1Під час фіналу Студреспубліки-2015, який проходитиме 22-25 серпня 2015р. на узбережжі моря, традиційно відбудеться змагання для найрозумніших, найспритніших, найвитриваліших  гравців у квест. Ти розумний, вмієш швидко пересуватися та орієнтуватися в незнайомій місцевості, тоді «Квест-фестиваль» для тебе!

Прочитавши текст, дізнаєтеся, як узяти участь у «Квест-фесті-2015», і що на цей раз екстраординарного приготувала Студреспубліка як одна з родноначальниць квесту в Україні? Квестери, усіх усюд, долучайтеся до модернізаційного квесту!

Фут-квест – це виконання різноманітних завдань, які, в свою чергу, відкривають гравцям шлях до нових загадок і пошукових завдань. Виконання завдань здебільшого пов’язане з розв’язанням задач розумового характеру та швидким переміщенням для виконання наступного завдання.

У фіналі Студреспубліки щороку визначається найкраща команда-переможець. Якщо відчуваєш себе гідним перемоги – збирай команду від 3 до 8 активних і розумних та вирушай на пошуки пригод разом із нами. Тема — «Програма модернізації України».

Пройди обов’язкову онлайн-реєстрацію на сайті studrespublika.com для участі в активності.

Деталі участі можна дізнатися у куратора «Квест-фестивалю»: Івана Дмитрієва, 063 942 16 81, е-пошта: Dmitriev.Ivan.MK@gmail.com.