Site icon Студреспубліка

Справжній — значить багатогранний

20 листопада 2020р. у приміщенні КП «Тернопільський центр дозвілля та молодіжних ініціатив ім. Довженка» з нагоди Дня студента відбувся «Кращий студент Тернопільщини-2020», регіональний етап відповідної всеукраїнської конкурсної програми. Визначили найкращих у 8 номінаціях. Участь у дійстві взяли не лише представники/ці основних вишів Тернополя, але й студент(к)и з районів області [+ відео].

Про особливості підготовки Тернопільського етапу «Кращого студента України»*, перипетії змагання і хто переміг у конкурсних номінаціях, а головне, в ключовій — комплексній характеристиці — читайте в пострелізі.

Претендент(к)ами на перемогу у головній номінації — «Кращий студент Тернопільщини (комплексна характеристика)» були: Ілона Артимович, Тернопільський національний педагогічний університет ім. Володимира Гнатюка; Юлія Будна, Тернопільський національний технічний університет ім. Івана Пулюя; Іван Буртник, Технічний коледж Тернопільського національного технічного університету ім. Івана Пулюя; Максим Дорош, Західноукраїнський національний університет; Ірина Матіяш, Чортківський державний медичний коледж; Ангеліна Недошитко, Технічний коледж Тернопільського національного технічного університету ім. Івана Пулюя; Андрій Прокопець, Тернопільський національний педагогічний університет ім. Володимира Гнатюка; Марія Репецька, Бережанський агротехнічний коледж; Валентина Стефанишин, Тернопільський коледж харчових технологій і торгівлі.

 


«До конкурсу ми готувались близько місяця, — розповів регіональний координатор Тернопільського етапу КСУ Руслан Купріюк. — Комунікація з університетами, коледжами, учасниками є важливою і займає багато часу. За цей час встигли домовитись з партнерами, написати сценарій. Справжній студент має бути багатогранним та брати активну участь у різних сферах життя».

Підштовхнути молодь до розвитку допомагали креативні презентації учасників/ць, приголомшливий показ талантів і демонстрація напрацьованих соціальних проєктів. В результаті, за підсумком голосування журі (за участі, зокрема, лідера республіканців Тернопільщини Володимира Заверухи), «Кращим студентом Тернопільщини» у комплексній характеристиці стала Ілона Артимович.

 

 

В інших номінаціях перемогли:

Всіх нагородили крутими дипломами і кубками, а також цікавими і корисними книжками. Перемож(ни)ці «Кращого студента Тернопільщини» в усіх номінаціях візьмуть участь у всеукраїнському суперфіналі конкурсної програми «Кращий студент України». Бажаємо їм успіху!

Організатори: Студреспубліка за підтримки управління сім’ї та молоді Тернопільської ОДА, а також управління сім’ї молодіжної політики та захисту дітей Тернопільської міськради у рамках реалізації проєкту «Тернопіль — молодіжна столиця». Призи надані Видавництвом «Підручники і Посібники» і ТМ «Школярик». Інформаційні партнери: ТК ІНТБ, інтернет-ресурси «Від Тарнополя до Тернополя» і «20 хвилин».  

* Під час проведення події дотримувалися адекватних і повністю законних карантинних приписів