Site icon Студреспубліка

«Краща студентка Закарпаття»: як завжди, з родзинкою

«Кращий студент України», регіональні етапи якого хвилею проносяться по Україні, ось дістався і до Закарпаття. Організований Студреспублікою регіональний етап популярної всеукраїнської конкурсної програми зібрав на неймовірному дійстві у Закарпатському академічному обласному театрі ляльок «Бавка» найкращих студентів/ок області та їхніх активних вболівальників/ць.

18 грудня 2019р. в Ужгороді 10 студентів/ок із 6 навчальних закладів достойно змагалися за звання «Кращого студента Закарпаття». Як же все відбувалося та хто в кінцевому результаті отримав кубок першості – читайте в підсумках.


Аби стати учасником/цею Закарпатського КСУ потрібно було перемогти у своєму виші, а далі протягом місяця напружено готуватися, щоб представити себе та свій навчальний заклад на високому рівні. Номінант(к)и на звання кращого/ї мали: представити презентаційний ролик, продемонструвати талант і поспілкуватися з ведучими, щоб засвідчити свої інтелектуальні здібності та різноманітні здобутки.


Конкурсант(к)и підготувалися дуже достойно, вони дивували: змістовними презентаціями, де була продемонстрована їхня діяльності та активна позиція, пронизливими вокальними здібностями, шаленими танцями, чуттєвою грою на музичних інструментах тощо.


Журі було важко обрати переможця/ницю, адже кожен/на мав/ла свої сильні сторони, свою «родзинку». Однак, в запеклій і рівній боротьбі «Кращою студенткою Закарпаття-2019» стала студентка-другокурсниця Ужгородського інституту культури і мистецтв Альона Томащук.

Вітаємо переможницю і бажаємо на найвищому рівні відстояти честь Закарпаття на фіналі «Кращого студента України».