Site icon Студреспубліка

Респект кращим студентам Донеччини!

16 листопада 2019р. у Центрі розвитку стартапів ‘1991 Mariupol’ пройшов Донецький обласний етап Всеукраїнської конкурсної програми «Кращий студент України». Студенти з різних вишів Донеччини змагалися в 10 номінаціях. Вітаємо кращих із кращих і бажаємо й надалі активно проявляти свої таланти, здобувати нові відзнаки та прославляти рідний регіон.

День студента – одне з улюбленіших свят спудеїв/йок, а конкурс «Кращий студент» – один із найбільш популярних громадських конкурсів для молоді. Як подія пройшла цього року на Донеччині, кого і в яких номінаціях відзначили – дізнаєтеся з пострелізу.


Регіональний координатор Донецького КСУ Єгор Даньшин зазначив, що 30 конкурсант(к)ам у залежності від номінації потрібно було розповісти про свої досягнення за останній рік чи представити власний соціальний проект для розвитку міста, району, тощо (для тих, хто змагався в комплексній характеристиці). Боротьба була непростою, всі учасники/ці дуже здібні й активні, але все-таки перемогу по номінаціях здобули:

 

 

Переможців/ниць визначало компетентне журі, до складу якого входили:

Під час «Кращого студента Донеччини» також було проведено декілька панельних дискусій. Молодь мала нагоду обговорити актуальні теми: «Як побудувати кар’єру в м. Маріуполі», «Перспективи молодих спеціалістів в IT і дизайні», «Бізнес для молоді – не мрія, а реальність».


Вітаємо кращих студентів Донецької обл. і вже готуємося до всеукраїнського батлу!