Site icon Студреспубліка

Донеччина визначає кращих студентів у Маріуполі

Нещодавно пройшов «Кращий студент Маріуполя-2018», у якому взяли участь студенти різних вишів міста. Молоді, активні, амбітні, готові показати не лише свої здобутки, але й захищати честь навчального закладу. Вітаємо переможців/ниць і бажаємо нових звершень.

«Кращий студент» — це один з найулюбленіших конкурсів усіх спудеїв України. Студенти Маріуполя не стали виключенням, і з великим запалом КСУ відбулося у їхньому місті. Хто в якій номінації здобув/ла кубок – детально далі.  

17 листопада 2018р. участь у «Кращому студенті Маріуполя» взяли студенти Приазовського державного технічного університету, Донецького державного університету управління, Маріупольського державного університету, Донецького юридичного інституту МВС України, Донецького національного медичного університету. Перемогу здобули:

У номінації  «Краща студентка (комплексна характеристика)» після запеклої боротьби перемогу отримала Вікторія Саніна (ДНМУ).

Перемож(ни)ці отримали пам’ятні подарунки, фірмові чашки, блокноти, ручки. Після офіційної частини, всі учасники/ці конкурсу вирушили на Networking, де мали можливість познайомитися і краще пізнати один одного, обговоривши при цьому актуальні теми.

 

 

 

 

 

 

 

А вже незабаром перемож(ни)ці у Маріуполі представлятимуть своє місто на обласному рівні та боротимуться за звання кращих студентів Донецького регіону. Вболіваємо за них і бажаємо бути першими!