Site icon Студреспубліка

Волинь на низькому старті перед КСУ

Волинь готується, аби провести одне з найулюбленіших свят студентів – регіональний етап «Кращого студента України». 27 листопада 2018р. о 17:00 у Луцьку в РЦ «Промінь» зберуться розумні, соціально активності, відповідальні, креативні студенти, які готові змагатися і довести, що вони кращі. Чекаємо і на Вас! Реєструйтеся!

Хоч День студента вже минув, але студентський запал, драйв і енергетика не менш потужно вибухнуть під час «Кращого студента» на Волині. Всі в очікуванні! І щоб довідатися деталі проведення конкурсу й умови, як туди потрапити – ознаймлюйтеся з інфою нижче.

Аби стати кращим у будь-якій справі, потрібно багато працювати, відповідально ставитися до своєї цілі, постійно вчитися, аналізувати свої помилки, виправляти їх і обов’язково рухатися далі. Аби стати «Кращим студентом Волині» потрібно пройти онлайн-реєстрацію, обрати одну (чи декілька номінацій), в яких Ви вважаєте себе найкращим/ою, достойно підготуватися і показати всі «+» під час самого конкурсу. І пам’ятайте, Ви представляєте не лише себе особисто, але й свій навчальний заклад, тому відвідальність ще в кілька разів зростає.

А далі – більше! На Вас очікує всеукраїнський фінал КСУ, що планується на грудень, де Ви захищатимете честь уже цілої області та боротиметеся з переможцями з інших регіонів. Уперед — до перемоги!

За детальнішою інформацією звертайся до координатора Волинського етапу конкурсу Віталія Сніжка, +38 066 080 12 28.