Site icon Студреспубліка

Чернігів, оберемо кращих із кращих!

Відміняй усі свої плани (окрім, звісно, поїздки на ЗиСР-ХІ у Карпати)! Ти ще не встиг/ла купити квитки на конкурс «Кращий студент Чернігівщини»? Тоді поспішай! Підтримай свого улюбленця/ицю 28 лютого 2019р. о 18:00 у Міському палаці культури в Чернігові. Давай разом визначимо найкращого/у та найталановитішого/у!

Зал готовий, журі зібрано, учасники/ці вже в передчутті найочікуванішої битви студентства Чернігівщини. А ти готовий/а? Якщо ні, то швидше збирай друзів і подруг та приходь на грандіозний івент підтримати студентів/ок свого вишу. Деталі – читай в анонсі.

Обрані студент(к)и з різних вишів будуть змагатися за звання Кращий студент Чернігівщини-2018 (комплексна характеристика), а також ще у 9 номінаціях:

Всі учасники/ці проявлять свої вміння, таланти та розум, доведуть, що гідні стояти на цій сцені. Підтримувати їх будуть друзі/подруги, близькі та студент(к)и їхніх вишів. А перемож(ни)ці по номінаціях представлятимуть наш регіон на всеукраїнському фіналі.

Учасників/ць та навіть глядачів/ок чекають приємні подарунки від наших партнерів. Поспішай придбати квитки на грандіозне студентське свято! Чекаємо на тебе!

За детальнішою інформацією звертайся до координаторки Чернігівського етапу конкурсу Вероніки Приходько, 068 070 65 64.