Site icon Студреспубліка

«Кращий студент України» — ти можеш стати ним


Студенти України! Звернення до вас. Досить просто ходити на пари, ховатися в бібліотеках або нічних клубах, пора проявитися на всю Україну. Реєструйтеся і беріть участь у Всеукраїнській конкурсній програмі «Кращий студент України-2015». Тривають
вишівські та регіональні етапи.

Детальна інформація про конкурс «Кращий студент України-2015», хто, яким чином і на яких умовах може взяти в ньому участь і чому варто позмагатися за це почесне звання — читайте далі.

«Кращий студент України» – системна конкурсна програма, покликана виявити та надати імпульс до подальшого розвитку студентської молоді України як авангарду розвитку українського суспільства. Проходить від вишівських, регіональних до всеукраїнського етапу. Оргпідтримку надають Міністерство освіти і науки України та Міністерство молоді та спорту України.

Ти активний студент, цікавишся конкретною тематикою або займаєшся громадською сферою. Тепер, у тебе є можливість не лише робити улюблену справу, але й паралельно продемонструвати свої досягнення в дії у рамках всеукраїнського проекту «Кращий студент України».

Все дуже просто. Потрібно лише пройти онлайн-реєстрацію, вибрати номінацію, в якій ти хочеш змагатися, вказати всі свої досягнення по цьому напрямку. А якщо ж ти хочеш стати головним переможцем, необхідно ще презентувати власний соціальний проект, який не лише покаже тебе з найкращої сторони, але й принесе користь твоєму регіону або всій Україні.

Правила конкурсу дозволяють одному студенту (за його бажанням) узяти участь не лише в одній номінації, а навіть у декількох одразу. У рамках конкурсу «Кращий студент України» визначаються наступні номінації:

Нагадуємо! Для участі у проекті необхідно пройти обов’язкову, однак дуже просту онлайн-реєстрацію! Деталі можна довідатися у свого регіонального координатора.

Не паси задніх! Країні потрібні активні і цілеспрямовані студенти. Стань одним із них. Доведи всім, що ти вмієш вдало поєднати навчання, хобі, активну позицію і бажання стати корисним суспільству. Будь активним громадянином!

«Кращий студент України» — це твій перший свідомий крок до великих перемог у дорослому житті!

За довідками звертатися: (044) 529-13-75.
Із питань медіа та партнерства: бренд-менеджер Віра Андріюк (097) 883 22 26, brand-manager@studrespublika.com

Із організаційних питань: в.о. менеджера проектів Рєгіна Попова (093) 619 31 65, project@studrespublika.com

Положення про КСУ
Регіональні координатори КСУ

Плакат КСУ