Site icon Студреспубліка

«Кращим студентом Закарпаття» став… майбутній Міністр культури

%d0%ba%d1%80%d0%b0%d1%89%d0%b8%d0%b9_%d1%81%d1%82%d1%83%d0%b4%d0%b5%d0%bd%d1%82Регіональні етапи конкурсу «Кращий студент України» між талановитими спудеями проводиться щорічно. Цьогоріч на Закарпатському КСУ переміг студент із Тячівщини Віталій Горбей.

Хто зі студентів краще за всіх показав свої таланти і став переможцем – читайте в підсумках.

«Кращий студент Закарпаття» відбувся в клубі «Фантом». Цього року до участі у конкурсі було відібрано 9 активних, розумних, талановитих, креативних студентів вишів області, котрі представляли Ужгородський національний університет, Природничо-гуманітарний коледж УжНУ, Ужгородський коледж культури і мистецтв, Мукачівський аграрний коледж, Коледж мистецтв ім. А.Ерделі Закарпатського художнього інституту, Мукачівський державний університет, Гуманітарно-педагогічний коледж Мукачівського державного університету, Свалявський технічний коледж Національного університету харчових технологій.

 

 

 

 

 

 

 

Конкурсанти презентували своє відеознайомство, зі сцени розповідали про себе, відповідали на питання бліц-інтерв’ю, слухали, що «позаочі» про них розкажуть їхні «довірені особи», а також дивували глядачів і журі своїми талантами.

Володарем титулу «Кращий студент Закарпаття-2016» 23 листопада 2016р. став студент 3-го курсу Ужгородського коледжу культури і мистецтв Віталій Горбей. Хлопець у супроводі танцівниць переконав суддів упевненістю у собі, своєрідним виконанням народних пісень та амбітними планами на майбутнє. Так, Віталій через 10 років бачить себе крутим режисером, а ще через деякий час – Міністром культури!

 

 

 

 

 

 

 

Незалежно від результатів усі учасники конкурсу – вже переможці. Адже власною творчістю і креативним мисленням довели всім навколо, що для справжнього таланту не існує жодних обмежень.