Site icon Студреспубліка

Хто ж стане кращим студентом Чернігівщини-2017?

Afisha_KSU_CheПриходь підтримати свого представника 29 листопада 2017р. о 18:00 до Міського палацу культури в Чернігові. Саме в цей день і час ми визначимо кращих студентів Чернігівщини у 8 номінаціях!

Далі інфа про те, як саме можна потрапити на івент від Студреспубліки, в яких номінаціях і яким чином будуть визначені переможці, а також хто змагатиметься в ключовій номінації – комплексній характеристиці?

Ми вже знаємо, хто буде змагатися за звання «Кращий студент Чернігівщини-2017» у комплексній характеристиці:

— Володимир Власенко, студент Національного університету «Чернігівський колегіум» ім. Т.Г.Шевченка
— Ірина Жара, студентка Національного університету «Чернігівський колегіум» ім. Т.Г.Шевченка;
— Дмитро Козир, студент Чернігівського промислово-економічного коледжу Київського національного університету технологій та дизайну;
— Марія Прибитько, студентка Чернігівського національного технологічного університету.

Всі учасники будуть представляти відеопрезентацію себе найкращого в рідному університеті, показувати свої таланти. А підтримувати їх будуть колеги, друзі та просто студенти їхніх вишів. Оцінюватиме ж змагання почесне журі.

В рамках Чернігівського регіонального етапу Всеукраїнської конкурсної програми «Кращий студент України» також будуть визначені місцеві переможці в інших, спеціалізованих номінаціях, яких обрали кваліфіковані конкурсні комісії:

За квитками та додатковими питаннями звертатися до співкоординаторів конкурсу Надії Холявко (093) 582 51 65 та Олександра Мальця (073) 300 56 90.

Організатори: Чернігівський ОО ВМГО «Студентська республіка» за підтримки управління у справах сім’ї, молоді та спорту Чернігівської міськради та департаменту сім’ї, молоді та спорту Чернігівської ОДА.