Site icon Студреспубліка

Кращі студенти та студентки Буковини, вперед!

photo_2017-12-19_14-32-33У чернівецькому палаці «Академічний» Студреспубліка спільно з управлінням молоді та спорту облдержадміністрації провела регіональний етап Всеукраїнської конкурсної програми «Кращий студент України». У запеклому змаганні перемогу здобула Юлія Попельницька.   

Шалені глядачі(ки) в залі, чудові творчі номери й активні номінант(к)и – це невелика частинка всього, що відбувалося 7 грудня 2017р. на святі під назвою «Кращий студент Буковини». Імена переможців і переможниць по номінаціях і детально, як проходило головне в регіоні студентське шоу осені – читайте в підсумковому матеріалі.

У комплексній характеристиці змагалися 8 студентів і студенток, які були відібрані напередодні та провели активну підготовку. Перед журі на чолі зі заступником начальника управління-начальником відділу молоді управління молоді та спорту Чернівецької облдержадміністрації Артуром Боштаном вони презентували свої здобутки у 4-х конкурсах: «Я — кращий» — представлення себе; «Мій талант кращий» — презентація власного таланту; «Мій feed back кращий» — формат «запитання-відповіді» від журі; «Мій соціальний проект».

Під час конкурсу талантів усі номінант(к)и показали творчу сторону: співали, танцювали, читали чуттєві вірші. А у підсумку всіх випробувань звання «Краща студентка Буковини (комплексна характеристика)» здобула студентка Чернівецького юридичного коледжу Національного університету «Одеської юридичної академії» Юлія Попельницька, яка також виявилася беззаперечною фавориткою у номінації «Глядацькі симпатії».

 

 

 

 

 

 

 

Крім того, під час самого регіонального етапу КСУ були оголошені та нагороджені переможці та переможниці в інших номінаціях:

 

 

 

 

 

 

Святковий концерт був надзвичайно запальним, адже настрій класними піснями піднімали спеціальні гості — артисти Михайло Грицкан і Мар’яна Українець. Ведучою шоу, до речі, була регіональна координаторка конкурсу Анна Ротар.

Уже навесні 2018р. переможці та переможниці у всіх номінаціях представлятимуть Буковину на фіналі конкурсу «Кращий студент України-2017/2018», під час якого зберуться кращі студент(к)и зівсієї України. Стежте за новинами, аби не пропустити всеукраїнський фінал.

 

 

 

 

 

 

 

 

Партнери: туристична компанія «La mer», туристична фірма «Akula Tour», квіткова майстерня «Квітка», майстерня кульок «КсюШарики», ресторан азійської кухні «Yoki», інтернет-магазин «Personal Style», фаст-Фед «Ozzy».