Site icon Студреспубліка

Творчі й молоді автор(к)и — запрошуємо!

21 березня 2019р. о 17:00 у Науковій бібліотеці ім. М.Максимовича при Київському національному університеті ім. Тараса Шевченка (М «Університет», вул. Володимирська 58) відбудеться ІІ всеукраїнський конкурс студентської поезії «Зозулиця: Молодість. Любов. Весна», присвячений Всесвітньому дню поезії. Студреспубліка є співорганізаторкою конкурсу і запрошує таланти долучатися. Пишете вірші? — До 19 березня подавайте заявки на участь.

Це шанс проявити себе публічно і потрапити на очі справжнім профі літературної та видавничої справи. А все разом – зробити крок до Нобелівської премії з літератури за супердоробок прогресивного українського слова. Як подати заявку і хто визначатиме найкращих — в анонсі.

Головний організатор проекту, надійний партнер Студреспубліки — Видавництво «Саміт-Книга» дає можливість не лише молодим автор(к)ам проявити свої таланти, видаючи прекрасні книги й підтримуючи прогресивні громадянські ініціативи. Метою проведення вже другого конкурсу є виявлення талановитих особистостей і надання їм можливості реалізації свого творчого потенціалу, формування і розвиток творчих здібностей, естетичного смаку студентської молоді.

Торік перший млинець вийшов зовсім не нанівець. До участі тоді було відібрано 13 талановитих молодих митців і мисткинь із різних регіонів України, які мали нагоду продемонструвати свої напрацювання та власним словом достукатися до сердець. Цього року студент(к)и також читатимуть свої твори, а визначить переможців/ниць професійне журі в складі:

Обов’язково приходьте на конкурс зі своїми друзями та подругами, які зможуть за вас вболівати. Бонусом від організаторів стане присутність відомих творчих особистостей, які зможуть запросити конкурсантів/ок виступити на своїх заходах.

Заявки подавати (стислу інформацію про себе та посилання на твори) до 24.00 19 березня на e-пошту: office@studrespublika.com. Довідки: (044) 529-13-75.

Як проходив конкурс у 2018р.