Site icon Студреспубліка

Хвиля КСУ стартує з Волині

Цього року Волинь дає старт КСУ по всій країні. 16 листопада 2017р. о 17:00 у Палаці культури міста Луцька відбудеться «Кращий студент Волині-2017». Номінанти вже готові до активної боротьби, їхні вболівальники – до підтримки своїх друзів, а все студентство області – до неймовірного дійства. Долучайтеся і ви!

Волинь дотримується гарних традицій, що на День студента вся область повинна вітати своїх кращих студентів, і тому в переддень свята Студреспубліка проводить заключну частину Волинського регіонального етапу Всеукраїнської конкурсної програми «Кращий студент України». Якщо вам цікаво на власні очі побачити, хто ж переможе – далі інфа про те, як потрапити на шоу.

Заздалегідь, 3, 4 і 8 листопада вже засідало поважне журі, яке розглянуло подані заявки на регіональний етап конкурсу і визначило кращих студентів по номінаціях:

А вже під час фіналу конкурсу ці переможці змагатимуться між собою і визначать, хто з них є найкращим і стане володарем титулу «Кращий студент (комплексна характеристика»).

Також на глядачів чекає виступ неймовірних Z show і фіналістів вокально-музичного проекту WMA.

За детальнішою інформацією звертайтеся до регіональної координаторки проекту Світлани Стеренчук (066) 138 67 85. Щодо придбання квитків тел.: (099) 61 77 499 (Софія).