Site icon Студреспубліка

Хто перший знайде освіту майбутнього?!

logo_qvest_1У рамках фіналу Студреспубліки-2017, що відбудеться 24-27 серпня 2017р. на Чорноморській косі, під Очаковом, на березі лагідного моря (на тему «Освіта — ключовий напрямок нової індустріалізації України»), пройде довгоочікуваний і всіма улюблений «Квест-фестиваль»Модернізуймося через квест-технології! Реєструйтеся!

Ти молодий, активний та енергійний? Ти ще не зібрав команду? Залишилася доба до виїзду! Не гальмуй, тебе чекають цікаві, інтелектуально-спортивні завдання, які змусять напружити мізки та м’язи. Що на цей раз приготували для учасників квест-батлу і як до них приєднатися — далі.

«Квест» дозволяє гравцям краще пізнати один одного в умовах необхідності прийняття швидких рішень, а екстремальні ситуації дають можливість спільно пережити емоційні сплески, що психологічно зближують учасників події. Нові друзі, драйв і безцінний досвід – все це на квесті «Освіта: заводи, пароплави, зорельоти…»! Встигни зареєструватися, не проґав час:

Спритність, швидкість, сила, робота в команді, інтелект, продуктивність і гумор! До участі запрошуються команди від 5 до 10 осіб, а також по одному представнику в координатори локацій. Хто ж стане капітаном студреспубліканського корабля, може ти?!

Концентруючи силу, гумор та інтелект – доведи, що ти – лідер! Відчуй смак перемоги!

За детальною інформацією звертайтеся до куратора «Квест-фестивалю» Данила Яртиша: 097 515 50 01, daniilrokhmanov@mail.ru