Site icon Студреспубліка

Харківщина вітає своїх «Першу Леді» та «Містера»

Крики, істерики, сльози щастя… І все це від захвату! Саме так молодь Харківщини вітала переможців – «Першу Леді Харківщини» та «Містера Харківщини», які вперто боролися, показали свої достоїнства, вміння та фішечки.

За участі більше 400 студентів і світочів талантів 1 квітня 2018р. у Харкові було обрано найпрекрасніших студентів і студенток регіону. Хто ж ці щасливчики та щасливиці — читайте далі! 

З самого ранку природа ніби передчуваючи, що відбудеться щось нереально крутезне, порадувала своїм теплом, що дало можливість конкурсантам просто неба репетирувати останні акорди своїх виступів. Цього року за перемогу боролися 9 дівчат і 5 юнаків, які представляли провідні харківські виші й коледжі.

 

 

 

 

 

 

 

Аби завоювати омріяні титули, «Перші Леді» та «Містери» штурмували публіку якісним гумором, талантами і навіть… «хабарями». Проте, коли ці «хабарі» приготовлені власноруч, политі смачним кремом і їх подає неймовірно красива дівчина — важко втриматися всім, навіть ведучій, яка просто серед конкурсу ладна мінятися місцем із членами журі!

 

 

 

 

 

 

Конкурсант(к)и мали можливість розкрити себе у 3-х конкурсних завданнях. Першим була – «Візитівка». У форматі стендап учасники й учасниці уявляли себе супергероями та супергероїнями українського кіно або історії. Як результат такого випробування – сміх та оплески вдячних глядачів.

Також конкурсант(к)и приміряли на себе роль модельєрів/ок і дизайнерів/ок і власноруч створили колекцію модного авангардного українського одягу. Серед нарядів були абсолютно сміливі моделі, які можна відправити хоч на тижні моди в Мілані.

 

Обдаровані й талановиті – учасники та учасниці конкурсу зачаровували своїми вміннями глядачів настільки, що дах клубу «Радмір» буквально зносило повітряними кульками, галасом фанатів і світлом ліхтариків.

Поважне журі, окрім відпочинку мало й важливе завдання – обрати найкращих. Отож, оцінювало конкурсантів і конкурсанток:

Пройшовши через усі випробування, «Першою Леді Харківщини» стала студентка Харківського вищого коледжу мистецтв Анна Мельничук. Щодо «Містера Харківщини» — то ним став справжній крутий Перець, а точніше — Єгор Перцев, студент Національного університету цивільного захисту України.

 

 

 

 

 

 

 

Вже влітку на фіналі ХХ ювілейної Студреспубліки харків’яни боротимуться за перемогу з красунями та красенями з усієї України. Тож, продовжуємо вболівати!

 

 

 

 

 

 

Організатори конкурсу (голова оргкомітету — Марія Корабельнікова) висловлюють подяку членам журі, партнерам, а також ведучій, режисерці Анні Островерховій, звукорежисерці Маргариті Кізім, адміністрації Харківського вищого коледжу мистецтв та усій команді підготовки конкурсу.