Site icon Студреспубліка

Без інтелекту Інакша Україна неможлива

Під час фіналу Студреспубліки складну мисленнєво-насичену оргдіяльнісну гру органічно доповнюють різноманітні суб-фестивалі. А коли тема «Інакша Україна — для Нового світу», то важливість такого суб-фесту, як Інтелектуальні ігри стає особливою критичною. Особистість, здатна до історичних звершень, в Інакшій Україні обов’язково має бути інтелектуальною і здатною до різних видів мислення.

Нагадаємо, що 21–24 серпня 2021р. на самому узбережжі Чорного моря, у Лазурному*, феєрично відбувся фінал XXIII Студреспубліки-2021. Як саме цьогоріч пройшли Інтелектуальні ігри — в тексті нижче.

Дві збірні команди знатоків і знавчинь із різних куточків України (Буковина, Вінничина, Волинь, Київщина, Миколаївщина, Полтавщина, Чернігівщина), змагалися в рамках суб-фесту Інтелектуальні ігри в «Що? Де? Коли?».

 

 

 

 

 

Всі учасники/ці проявляли себе дуже активно, але найбільшу кількість правильних відповідей надала команда, капітаном якої був Євген Обшитош (Чернівецька обл.).

Наступного року на XXIV Студреспубліці-2022 чекаємо знову на Інтелектуальних іграх: приходьте самі й приводьте/привозьте нових гравців і гравчинь.

* Під час проведення активностей вимагалося дотримання адекватних і повністю законних карантинних приписів

Аналітика гри-2021