Site icon Студреспубліка

Голлівудська зустріч

2Кілька днів тому, 29 липня 2016р., відбулася зустріч Cтудентського магістрату Чернігівщини з депутатами минулорічного магістрату, експертами та зацікавленими жителями Чернігова на території ТРЦ Hollywood. Вийшло змістовно!

На порядку денному було обговорення на тему: «Модернізація Чернігівщини: проекти студреспубліканців та їх відповідність реаліям сьогодення». Що презентували і говорили — у цій статті.

О 16:00 студенти активно почали збирати публіку за допомогою роликів про Студреспубліку. Загал мав змогу побачити відео, підготовлені не тільки магістратом нашої області, а й інших регіонів України. До вітального слова були запрошені Олександра Храмова, депутатка Студентського парламенту України-2015/2016, учасниця ЗиСР-VIII у Карпатах і Максим Копистко, активіст Чернігівського осередку Студреспубліки.

Студентський мер Чернігівщини Надія Холявко та депутатка Студентського магістрату області двох останніх років Юлія Зотікова презентували напрацювання та ідеї магістрату жителям міста з метою інформування, вивчення настрою загалу та набору нових ідейних кадрів у команду.

Були представлені наймасштабніші проекти депутатів Студмагістрату:

1. Оплата картками в маршрутних таксі.
2. Створення додатку до смартфону з картою переміщення маршрутних таксі.
3. Запрошення підприємців на спеціальні лекції у виші.
4. Патрулювання міста автомобілями швидкої допомоги.
5. Проект «Молодь».
6. Штрафи у вигляді виправних робіт.

Після представлення напрацювань глядачі мали змогу задати запитання, найбільше зацікавили публіку успішні кейси реалізації проектів минулих років, модернізація у тролейбусах та інструменти контролю за виконанням виправних робіт за правопорушення.

Дуже корисними та змістовними були коментарі та поради від Максима Копистка та ведучих ТРЦ Hollywood Богдана й Олександра.

Захід пройшов успішно, нам вдалося зібрати 20 зацікавлених людей, серед яких був депутат минулорічного магістрату та призер конкурсу «Новий старт. 100 ідей для Чернігова» Артем Веремей, а також дізнатися думку жителів щодо проектів молоді області.

Щиро вдячні ТРЦ Hollywood за допомогу в організації та проведенні заходу. До зустрічі на фіналі Студреспубліки-2016 на Чорному морі під Очаковом!