Site icon Студреспубліка

Харків вимагає модернізацію від кандидатів у мери

LogoВ Україні активно проходить політична агітація в рамках місцевих виборів. Залишилось меньше тижня до виборів, тому студреспубликанці у Харкові закликають громадян вибрати місцеву владу, яка б насправді відповідала вимогам суспільства. Тому ми висуваємо чіткі вимоги до всіх кандидатів у мери. Підтримаємо тих, хто їм відповідає.

Студреспубліка послідовно виступає за модернізацію України, за її проривний і демократичний розвиток. Ми розпочали з Черкас висувати вимоги до кандидатів у мери. Ініціативу підтримав Харків. Також республіканці Харкова планує провести суботник і дебати серед кандидатів у мери. Але про все по-порядку.

25 жовтня відбудуться чергові місцеві вибори. Чим ближче до дня голосування, тим ближче кандидати закидають українців своїми беззмістовними лозунгами, розповідають про свої недієві програми, а дехто, за звичкою, роздає гречку та згущене молоко. Але республіканців пустими балачками вже не візьмеш.

Харків підхопив ініціативу Студреспубліки і теж висуває вимоги до кандидатів на посаду Харківського міського голови. Як відомо, Харків є студентською столицею України, а отже це неодмінно молодь, яка несе відповідальність за майбутнє країни, тому одна з найважливіших та стратегічних вимог до кандидатів є ставка на молодь. Дані вимоги ми прописали з бачення сучасного студента, яким саме повинен бути майбутній міський голова, щоб молодь Харківщини могла із повною впевненістю та цілком відповідально підтримати цього лідера.

Хто з кандидатів на мера буде повністю відповідати зазначеним вимогам – із тими Харківська Студреспубліка підпише угоду про взаємодію.

Вимоги