Site icon Студреспубліка

В Івано-Франківську презентували «Студентську республіку»

8 жовтня 2014р. у приміщенні Івано-Франківської міської ради відбулася презентація діяльності «Студентської республіки». Під час прес-конференції виступила бренд-менеджер Студреспубліки Віра Андріюк.

У зв’язку з тим, що студентство, яке долучається до проектів Студреспубліки, постійно змінюється (одні починають доросле життя, інші лише стають студентами), для цієї організації характерна «плинність кадрів». Тому й потрібно щороку ознайомлювати новачків із цією організацією. 

Учасниками прес-конференції були: Віра Андріюк – бренд-менеджер Студреспубліки, Катерина Говера – начальник департаменту молодіжної політики Івано-Франківської облдержадміністрації, Христина Зелінська – Студентський мер Івано-Франківщини, депутати Студентського магістрату та представники самоврядування івано-франківських вишів.

«Ми хотіли розповісти, що це за організація, яка її місія, що вона може дати студентам і що вона активно діє в Івано-Франківську, щоб студенти знали і долучалися до наших проектів. В нас є 7 всеукраїнських проектів, які ми проводимо і на регіональних рівнях», – розповіла бренд-менеджер всеукраїнської та голова Івано-Франківської Студреспубліки Віра Андріюк.   

Основними напрямами діяльності ВМГО «Студентська республіка» є проведення Міжнародної програми «Студентська республіка», що має на меті сформувати та підготувати молодь до дорослого життя, реалізується в кожному регіоні від рівня вишу до фінального етапу; розвиток студентського самоврядування та активності; налагодження ефективної співпраці зі студентством України та світу.

Місією організації є виховання поколінь, здатних вільно мислити, свідомих лідерів для України як повністю суверенної держави. Стратегічна мета – входження України у ТОП-20 розвинутих країн світу, через втілення Стратегії-2050 для України

Мета діяльності організації полягає у покращенні життя українського студентства й інших категорій українського народу, розвитку молодого покоління та захисту прав та інтересів молоді України. 

Найближчий конкурс, який організують представники Студреспубліки, – «Кращий студент України». Цей проект проходитиме через 1,5-2 місяці. Для участі як в цьому, так і в інших проектах потрібно зареєструватися на сайті. Це все, що потрібно, щоб стати учасником Студреспубліки. До участі запрошуються студенти всіх вишів Івано-Франківщини.