Site icon Студреспубліка

Флешмобери попереду студреспубліканців усіх

Під час фіналу Студреспубліки-2017 (мав тему «Освіта — ключовий напрямок нової індустріалізації України») у режимі тотал-старт було поставлено термінове завдання: створити яскравий флешмоб. Звичайно, від таких задач у деяких заболіла голова, в декого розпочався обід, але знайшлися три амбітні ентузіастські делегації, які зібрали всі зусилля до купи, аби показати Україні освітньо-новоіндустріальне шоу.

Як проходив один із найяскравіших суб-фестів «Глоубел флешмоб», хто показав свої розважальні ноу-хау та зарядив позитивом республіканців – читайте нижче.

Обережно, шоу! Але до його початку кілька суттєвих заповідей:
— не зарий у пісок ближнього свого (P.S. якщо вже таки зарив, дай йому шанс вижити); 
— не пий мильні кульки, вони не смачні (навіть, якщо дуже хочеться, не пий);
— перед тим, як несподівано впасти, попереджай кураторку суб-фесту. 

І ще багато-багато-багато заповідей.

Першими згуртовано, дружно й справді цікаво своє шоу презентували полтавчани. Уявіть собі теплий пляжний пісочок, сонечко, море — уявили? Забудьте! Адже на тому пісочку найкрасивіші та найінтелектуальніші хлопці й дівчата драйвово показали всім, який він флешмоб по-полтавськи.

 

 

 

 

Чудовий, крутезний, просте справжній флешмоб має бути патріотичним, — заявила Миколаївщина. Надягаємо синьо-жовті стрічки, беремо мильні бульбашки і гайда співати українські пісні!

Стоп, люди, де ж освіта, де нова індустріалізація, думка і глибина, ідея врешті-решт? Дивіться, як треба! Отже, вся увага на дівчину в морських хвилях. Три, два, один, розпочинаємо! Для початку — феєричне падіння, для зав’язки — комплекс рухів від конвеєрного робото-системуса (за сумісництвом підкачаних красунчиків), для розвитку дійства — передача картонного ящика (сміття) конвеєром, для кульмінації — повстання з піску, і нарешті, для фіналу — чудова ідея. Ось так, переможці суб-фестивалю «Глоубел флешмоб» — київська делегація флешмоберів, яка креативно підійшла до завдання, й у суперскладній темі «Освіта — заводи, пароплави, зорельоти…» знайшла родзинку.

Слава переможцям! Слава Республіці! Оплески учасникам!

Аналітика-2017