Site icon Студреспубліка

Приверни флешмобом увагу всього світу до проблем прогресу і миру

Флешмоб ніколи не анонсують, але ми інформуємо вас про те, що під час фіналу ХХ ювілейної Студреспубліки нізвідки може з’явитися натовп людей і флешмобити-флешмобити-флешмобити. Не встигнете ви оговтатися, як усі кудись поділись і ніби нічого не було. Але спонтанна картинка «Глоубел флешмоб» тримається перед очима і заставляє задумуватись. Є, що показати — реєструйся на участь!

Тільки на фіналі XX Студреспубліки, який відбудеться на Миколаївщині, 24-27 серпня 2018р. за участі всієї України відбудеться суб-фестиваль «Глоубел флешмоб», який об’єднає малі й великі моби. Як усе проходитиме та як взяти участь — читайте далі.

Флешмоб – в основному це скупчення незнайомих людей, однаково виражаючих певні дії, емоції, або однакова демонстрація символічних предметів — плакатів, одягу тощо. Збираються учасники/ці флешмобу, мобер(к)и, в обумовленому заздалегідь місці за пару хвилин до початку, а після проведення демонстрації швидко розходяться.

Тема цьогорічного флешмобу відповідає темі самої Студреспубліки: «Як досягти прогресу і миру в Україні та на планеті». Запрошуємо взяти участь всі регіони України та за допомогою флешмобу показати шляхи досягнення прогресу і миру в нашій улюбленій країні та всій планеті.

Протягом 3-х діб Студреспубліки ваш регіон або якась команда має створити яскраве, позитивне та масове дійство, яке змусить долучитися до участі всіх. Воно шалене та неординарне, харизматичне, наповнене життям і драйвом!

Тож запасайтеся швидше повітряними кульками, яскравими детальками та всім на що здатна ваша фантазія, і швидше проходьте онлайн-реєстрацію:

Дорогі учасники/ці, ви — весела та сучасна молодь, тому чекаємо від вас саме креативних флешмобів, адже вони:

Штурмуйте ідеями кураторку суб-фесту Дарину Забегаліну, 098 307 36 39, dasha_zabegalina@meta.ua

Ми чекаємо на ваші яскраві, але концептуальні сплески активності!

Як проходив «Глоубел флешмоб» на фіналі Студреспубліки-2017