Site icon Студреспубліка

Фінал Студреспубліки забарвить третя «Республікада»

Всі українські молоді активісти з нетерпінням чекають на фінал Студреспубліки, який відбудеться 22-25 серпня 2015р. на узбережжі моря. У рамках мульти-фестивалю втретє проходитиме й спортивно-журналістська «Республікада».

Що таке «Республікада», з яких напрямків вона складається, і як саме можна себе випробувати у журналістській і спортивній частинах під час фіналу Студреспубліки-2015 на тему «Програма модернізації України» — дізнаєтеся, прочитавши даний анонс.

«Республікада» — це спортивно-журналістський проект, покликаний не тільки підтримати активний відпочинок, а й допомогти розвити професійні навички у всіх бажаючих. Республіка розвивається, разом із нею розвиваються її суб-фестивалі. У «Республікаді» неабияку увагу приділяють саме спорту. В цьому році в спортивній програмі: міні-футбол, пляжний волейбол, стріт-бол, а може ще щось цікавеньке. Запам’ятайте це літо спортивним і по-справжньому активним.

Щодо самої спортивної журналістики, то на сьогодні вона знаходиться на межі краху. Все менше ефірного часу виділяють на змаганнях, зникають спортивні новини у цілих містах. Набридли популісти? Телебачення заповняють скандали та політика, ми забуваємо про прекрасне! Саме ти можеш змінити все це. Стань прикладом для всіх. Почни з «Республікади», розкрий світ талант. Хапай камеру або мікрофон і мерщій на Студреспубліку, аби позмагатися за право зватися спортивним журналістом та отримати найцінніше сьогодні в роботі – досвід.

Маєш мало досвіду, але швидко вчишся? Бери участь у тренінгах по сучасним методам створення відео, тренінгам із написання статей, ораторського мистецтва й інтерв’ювання.

Умови участі у журналістський частині «Республікади».

Зроби новину. Додай свою особисту «родзинку» та створи дійсно цікавий сюжет.
1) Обирай напрям:
* коментатор матчів та ін. спортивних заходів,

* фотокореспондент,
* інтерв’юер,
* оператор,
* ведучий теленовин,
* журналіст,
* фоторепортер,
* редактор,
* кореспондент,
* експерт,
* відеограф.

2) Реєструйся у куратора суб-фесту та проходь обов’язкову онлайн-реєстрацію на сайті Студреспубліки.

3) Приїжджай на найграндіознішу подію цього літа – фінал Студреспубліки. Знімай все, що бачиш, бери інтерв’ю у цікавих людей, пиши новини або коментуй змагання, але в ніякому разі не обмежуй себе. Спробуй інші амплуа, шукай цікаві матеріали та звичайно бери участь у інших заходах республіки.

Детальніше дізнавайся інформацію у координатора спортивної частини Вадима Долованюка, 099 244 54 91 і у координатора журналістської частини Ігоря Карманова, 098 221 50 57.

Наше покоління покликано змінити цей світ! Почни міняти світ із Студреспублікою. Тут можливо все!