Site icon Студреспубліка

«Екстер-фест»: творимо просунуту моду

Новий суб-фестиваль «Екстер-фест» увінчався успіхом. Ми довели, що мода — це не забаганки для багатіїв, це не лише для т.зв. вершків суспільства, але її можуть творити всі й із будь-чого. Протягом аж 4-х днів, учасники/ці фіналу ХХ ювілейної Студреспубліки декорували її територію з підручних матеріалів, створювали дизайнерський одяг із усього можливого та неможливого.

«Екстер-фест» — суб-фест імені відомої на весь світ української дизайнерки Олександри Екстер, платформа для створення нового прогресивного дизайну та моди, пройшов 24-27 серпня 2018р. на фіналі Студреспубліки-2018 (тема — «Як досягти прогресу і миру в Україні та на планеті»). Що напридумували молоді талант(к)и — дивіться та читайте нижче.

Олександра Екстер надихнула розкустістю творчих рішень, яскравістю палітри та неординарності мрій, які можна втілити в реальність. У перший день пройшов збір учасників/ць, роз’яснення особливостей нового суб-фесту, організатори роздали інвентар та елементи майбутнього декору, також відбулася важлива дискусія про доступність/недоступність моди.

Наступні 2 дні учасники/ці працювали над створенням прекрасного та водночас недосяжного. Щоб переконатися, шукайте на фотографіях оригінальні дизайнерські рішення наших учасників/ць.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

«Екстер-фест» включав у себе 2 номінації: «Найкраще оформлення середовища» та «Кращий дизайнер/ка». Переможницею у 1-й номінації стала Ірина Левкун (Чернівецька обл.), у 2-й кубок дістався Ірині Кузьменко (Полтавська обл.).

Сподіваємось, що дівчата та хлопці на цьому не зупиняться, а через декілька років ми побачимо їх на світових подіумах, із визнаними іменами і просунутою, але доступною модою для всіх.


Аналітика гри-2018