Site icon Студреспубліка

Доброю справою і завзятістю зробити країну можна Інакшою і кращою

У наш час добрі справи — це, на жаль, щось нечасте та несамовите, таке, що багато кому здається навіть безглуздим. Проте щирість і добросердечність є одними з основних підвалин прогресивних змін, поштовхами до вдосконалення світу навколо. Черговий раз доводили це під час суб-фесту «Добрі люде» на фіналі ХХІІІ Студреспубліки, що мав тему «Інакша Україна — для Нового світу».

Суб-фестиваль «Добрі люде» в рамках фіналу Студреспубліки-2021, що відбувався 21–24 серпня 2021р. на самісінькому узбережжі Чорного моря, в Лазурному*, був неймовірно насиченим, як змістовною роботою, так і добрими справами. Детальніше — читайте в постматеріалі.

Учасники/ці суб-фесту «Добрі люде» активно проявляли ініціативу й ентузіазм, роблячи добрі, а дехто і шляхетні справи. Допомагали у брендуванні території, в облаштуванні Факультативного майданчика, проводили екорейди з метою збереження чистоти природи тощо, а ще встигали брати участь в оргдіяльнісній грі та долучатися до вирішення складних завдань під час неї.

За підсумком кількох діб Події Покоління найяскравішим промінцем доброти став Микола Горюк (Чернівецька обл.). До речі, депутат Студентського парламенту України-2020/2021.

Суб-фестиваль «Добрі люде», нагадаємо, покликаний навчити нас бути людянішими — цінувати одне в одному такі чесноти як, зокрема, чесність, щирість, любов до ближнього, самопожертва, солідарність, безкорисливість, милосердя, порядність, великодушність, доброзичливість. Дуже вдячні всім, хто долучився до важливої солідарної справи! А люди довгої доброї волі обов’язково зроблять ще більше щирих вчинків заради Інакшої України та наших співгромадян, щоб зустрітися разом і поділитися один з одним досвідом на ХХIV Студреспубліці-2022.

* Під час проведення активностей вимагалося дотримання адекватних і повністю законних карантинних приписів

Аналітика гри-2021