Site icon Студреспубліка

Буковина вітає переможців

30 листопада 2016р. у Палаці «Академічний», що в Чернівцях, у рамках конкурсної програми «Кращий студент України-2016» відбувся її регіональний етап. Перемогу здобув студент Училища мистецтв Артем Романов. 

Буковина визначила найкращих студентів: переможці активно готуються до фіналу КСУ в Сумах, який відбудеться зовсім незабаром, 17 грудня. Хто саме переміг у Чернівцях — далі. 

Кращими з кращих стали студенти 3-х буковинських вишів: Чернівецького національного університету ім. Юрія Федьковича, Буковинського державного медичного університету та Чернівецького торговельно-економічного інституту Київського національного торговельно-економічного університету.

 

 

 

 

Найталановитішими, розумнішими та найактивнішими стали наступні студенти:

 

 

 

 

 

Ну, а кращим студентом у комплексній характеристиці став студент Чернівецького училища мистецтв ім. Сидора Воробкевича Артем Романов, який виявився беззаперечним фаворитом у конкурсах: «Моя візитівка», вихід у народному костюмі, «Мій талант» і декількох групових танцях і постановках.

 

 

 

 

 

Кращі студенти Буковини вже готові позмагатись за звання «Кращий студент України-2016» у всіх номінаціях під час фіналу конкурсу, який відбудеться 17 грудня в Сумах.

Будемо тримати кулачки, аби наші студенти привезли переможні кубки та дипломи до Чернівців.