Site icon Студреспубліка

«Стіна кохання» — маленький, але простий крок до єдності й прогресу

«Любов — довготерпелива, любов — лагідна, вона не заздрить, любов не чваниться, не надимається; не бешкетує, не шукає свого, не поривається до гніву, не задумує зла; не тішиться, коли хтось чинить кривду, радіє правдою; все зносить, в усе вірить, усього надіється, все перетерпить. Любов ніколи не переминає…»

Послання св. апостола Павла до корінтян 13, 4-7

Щоб модернізувати Україну, потрібно солідарно, з любов’ю і повагою один до одного працювати й рухатися до прогресу. Студреспубліка запрошує всіх на День св. Валентина долучитися до акції «Стіна кохання». По всій Україні на спеціальних «стінах» можна в оригінальний спосіб залишити побажання тим, кого любите, сфоткатися поряд й отримати в подарунок крутезну республіканську «валентинку», яку потім подарувати коханому або коханій. Чекаємо на вас!

День святого Валентина — одне з найпопулярніших серед молоді свят. Чудова нагода розфарбувати буденність, одягнути її в яскраві кольори кохання. Розшукуйте «Стіни кохання» у своєму місті! Які сюрпризи підготували для вас республіканці й де саме можна отримати оригінальну «валентинку» — в пресанонсі всеукраїнської акції.

Незмінно, з 1998р., Студреспубліка проводить по всій Україні яскраву акцію «Стіна кохання». 14 лютого 2020р. на центральних площах міст, а також у найбільших вишах країни республіканці розмістять виготовлені власноруч нашими волонтер(к)ами «Стіни кохання», де кожен матиме можливість залишити привітання коханим, друзям і подругам, своєму місту, Україні та всьому Всесвіту. Поруч зі «Стіною кохання» республіканці даруватимуть святкові «валентинки», які можна презентувати найважливішим людям у вашому житті й усім тим, із ким хочеться поділитися частинкою свого серця.

«Стіну кохання» можна знайти у вишах, зокрема, Києва, Полтави, Сум, Тернополя, Чернівців, Херсона, Ірпеня, Маріуполя, Сєвєродонецька. А також на центральних площах Києва, Миколаєва, Сум, Ужгорода, Херсона, Маріуполя, Сєвєродонецька тощо. Звертайтеся до республіканців, щоб дізнатися точні локації.

Модернізувати Україну можна лише спільним, осмисленим і креативним рухом до ПРОГРЕСУ. Підштовхнемо його позитивною, доброю справою, яка зарядить любов’ю, радістю, щастям і посмішками тисячі українців й українок. Цими почуттями дуже легко поділитися: зробіть прикольні фотки на тлі «стіни» з республіканськими «валентинками» і завантажте їх у соцмережі з хештегами #Стінакохання і #Студреспубліка.

Якщо хочете поділитися любов’ю і приємними емоціями – чекаємо всіх на нашій акції «Стіна кохання». Це ще один крок до реального, а не імітативного, як то робить влада, загальнонаціонального діалогу та пошуку взаєморозуміння, до щирого миру. Тут потрібна саме та ЛЮБОВ, яка «не бешкетує, не шукає свого, не поривається до гніву, не задумує зла; не тішиться, коли хтось чинить кривду, радіє правдою», як говорив св. апостол Павло.