Site icon Студреспубліка

Біля «Стіни кохання» республіканці одарують українців «валентинками»

«Любов — довготерпелива, любов — лагідна, вона не заздрить, любов не чваниться, не надимається; не бешкетує, не шукає свого, не поривається до гніву, не задумує зла; не тішиться, коли хтось чинить кривду, радіє правдою; все зносить, в усе вірить, усього надіється, все перетерпить. Любов ніколи не переминає…»

Послання св. апостола Павла до Корінтян 13, 4-7

День святого Валентина – світле свято, не лише для закоханих, але й для всіх людей, які в цей день можуть сказати теплі та ніжні слова своїм близьким, рідним і дорогим. Свято відзначається в багатьох країнах світу, а легендарний покровитель св. Валентин приносить ще більше радості, створює особливу атмосферу свята, добра й ніжності. У теперішні непрості часи наша країна потребує ще більше терпіння, любові і поваги між громадянами. Тому республіканці даруватимуть яскраві «валентинки» та частинку свого серця перехожим біля спеціальної «Стіни кохання».

В Україні до Дня св. Валентина відбуваються десятки активностей, але лише Студреспубліка проводить акцію, яка проходить в однаковому оригінальному форматі по всій країні і має назву «Стіна кохання». Цього року подія знову радуватиме українців. Де саме і які цікавинки на вас очікують — нижче. Приєднуйтесь!

Традиційно 14 лютого 2016р. проходитиме  щорічна всеукраїнська акція «Стіна кохання», організація якої вперше відбулася по всій країні ще в далекому 1998р. і залучила за цей час десятки тисяч людей. 14 лютого на центральних площах міст розміщуватимуться «Стіни кохання», де кожен бажаючий зможе написати хороші і теплі слова друзям, родичам, співгромадянам, захисникам Вітчизни, місту, Україні та всьому Всесвіту. Ну і, звісно, особливе місце знайдеться і для найпалкіших слів кохання своїм половинкам. 

Поряд зі «Стіною кохання» активісти Студреспубліки роздаватимуть святкові брендовані «валентинки», які можна подарувати найважливішим людям у житті і тим, кому хочеться просто покращити чи створити святковий настрій. 12 лютого «Стіну» можна буде знайти у вишах Києва, Тернополя та Ужгорода. Також до дійства активно залучаються представники місцевих державних і політичних структур, «зірки», подію показують на телеканалах та в інших медіях. А зробити селфі чи фотку біля «Стіни» – то взагалі шик!

У сьогоднішній складний період для країни республіканці переконані, що потрібно зосереджувати свою увагу на подіях, які максимально можуть подарувати світлі миті життя, допомогти людям забути їхнє горе, відволіктися від негараздів і знову повірити в краще, в зміни, які все-таки настануть у нашій країні. Ми переконані, що у свято любові люди по всій країні просто зобов’язані обійнятися та підтримати один одного, адже як казав у своєму посланні до Корінтян св. апостол Павло: «Любов — довготерпелива, любов — лагідна…»

Закликаємо вас приєднуватися та відсвяткувати День закоханих разом із Студреспублікою. Візьміть участь у «Стіні кохання», зробіть приємне собі та близьким вам людям, поцілуйте і обійміть їх, скажіть такі бажані і такі вічні слова: «Я тебе люблю!»