Site icon Студреспубліка

Віденський бал — уже незабаром!

 

30 березня в Сумському театрі імені М.С.Щепкіна проходитиме Другий Віденський бал у м.Суми. Організатором заходу є СММГО «Студентська республіка», благодійний фонд «Наш дім – Суми» за підтримки управління у справах молоді та спорту Сумської облдержадміністрації.
 
Віденський бал – захід, що покликаний повернути нашому суспільству забуті цінності, нагадати про вишуканість, гарні манери, нарешті, виявити прагнення прекрасного, яке насправді є в кожній людині. Останнє яскраво продемонстрував Перший Віденський бал, що проводився у квітні минулого року й переконав, що подібні заходи мають знову стати традицією, і у нашому місті зокрема.
 
Як і раніше, у програмі – класичні бальні танці танці, симфонічний оркестр, обрання короля та королеви балу, але буде також і багато сюрпризів. Особливий гість – Влад Яма, запрошений у якості балетмейстера.
 
Обов’язковий дрес-код: вечірня сукня повної довжини, рукавички, підібрана зачіска, бажано віяло для пані, фрак або смокінг з метеликом (або темний діловий костюм з краваткою) для кавалерів.
 
Квитки можна замовити за телефоном:
066 169 29 37 — Юлія
 
Додаткова інформація:
http://rama.com.ua/news+article.storyid+3395.htm