Site icon Студреспубліка

Увага до республіки в Сумах залишилось 2 дні

Кожен рік на День молоді на мапі з’являється нове місто-держава. Свої кордони відчиняє унікальна студентська країна – Сумська «Студентська республіка»!
Цього року Студреспубліка проходитиме 23-25 червня.

Приходьте на свято молодості та драйву! На Вас чекають концерт, купа конкурсів, сучасні молодіжна ігри «Квест» і «Мафія», а головне – вибори Студентського мера та Студентського магістрату.

Під час Студреспубліки буде обрано студентську владу Сумщини. У дійстві приймають участь команди від усіх вузів області.

Студенти будуть моделювати життя в особливій країні Студреспубліці з власними кордонами, законами та спеціальними грошима, будуть мати свої паспорти, органи влади, виборчу комісію, бюлетені.

Сумська Студреспубліка є регіональним етапом всеукраїнської Студреспубліки. Переможці поїдуть – на фінал до Криму, щоби там разом із переможцями Студреспубліки в інших регіонах обрати зі свого складу Студентського президента та парламент.

Свято розпочнеться о 12.00 23 червня і буде безперервно тривати до 16.00 25 червня 2006 року.

Організатором свята є Народно-демократична ліга молоді за підтримки Міністерства України у справах сім’ї, молоді та спорту. Медіа-партнери – ТК «ТЕТ», «Радіо 5», «ЗаДіло». На Сумщини проект реалізовується за сприяння управління у справах молоді та спорту Сумської обласної державної адміністрації, відділу у справах сім’ї та молоді та Сумської міської молодіжної громадської організації „Студентська республіка”.

За довідками звертайтеся до оргкомітету: тел.80509069203, е-пошта smmost@ukr.net, контактна особа – голова Сумської міської молодіжної організації „Студентська республіка”.
Для довідки: НДЛМ є ініціатором та головним організатором проведення Всеукраїнського молодіжного фестивалю «Студентська республіка». Історія фестивалю розпочинається з 1998 р., а з 1999 р. «Студреспубліка» здійснюється вже як всеукраїнський проект. З 2002 року проект підтримується Міністерством України у справах сім’ї, молоді та спорту. З 2004 року в Криму проводиться всеукраїнська фінальна частина проекту, де обираються Студентський парламент і президент. Через «Студентську республіку» пройшла більшість студентських лідерів країни.