Site icon Студреспубліка

Творчий діалог

Активісти Студреспубліки в Івано-Франківську на запрошення Ганни Герман відвідали прем’єру вистави «Повертай до свого звідтіля» за романом «Піраміди невидимі» з її авторської книги «Червона Атлантида».  

Під час стажування переможців Студреспубліки-2011 – Студентського президента та депутатів Студентського парламенту України — була організована зустріч із Радником Президента УкраїниКерівником Головного управління з гуманітарних і суспільно-політичних питань Адміністрації Президента України Ганною Герман. Під час цієї зустрічі Ганна Миколаївна, звертаючись до Віри Андріюк, бренд-менеджера ВМГО «Студентська республіка», лідерки Івано-Франківської Студреспубліки, запросила активістів Івано–Франківської Студреспубліки відвідати прем’єру вистави «Повертай до свого звідтіля» за романом «Піраміди невидимі» з її авторської книги «Червона Атлантида».  

Отже, 27 квітня 2012р. в Івано-Франківському обласному академічному ляльковому театрі ім. М.Підгірянки молоді активісти Студреспубліки мали змогу не лише насолодитися витвором мистецтва, а й поспілкуватися з пані Ганною особисто. Під час розмови було обговорено ряд питань, які хвилюють місцевих студреспубліканців найбільше, а саме — можливість самореалізації молоді в регіоні, дефіцит сприяння активній молоді з боку держави. Також, однією з болючих проблем є працевлаштування студентів після закінчення вишу та забезпечення їх житлом.

У свою  чергу, пані Ганна, запропонувала  можливу  в подальшому співпрацю та підтримку молоді в реалізації нових проектів. Також Ганна Миколаївна наголосила на тому, що  потрібно розвивати діяльність Студреспубліки, залучаючи до співпраці не тільки активну молодь Івано-Франківська, а області загалом.

Насамкінець, пані Ганна подарувала лідерам організації свою книгу «Червона Атлантида» з авторським підписом на пам’ять.

Учасники організації залишилися задоволені не лише переглядом гарної вистави, але й щирим та відкритим спілкуванням  з Радником Президента та її небайдужістю до проблем молоді регіону. Хотілося б, щоб цікавий діалог навколо мистецької події став насправді творчим і плідним.