Site icon Студреспубліка

Студреспубліка в Київській області

Відмітилася не лише прикольним місцем проведення — як партизани в лісі, часто під дощем, але і драйвовою атмосферою, почесними гостями та… "сухим законом".

Слізно закінчилася Студентська Республіка в Київській області… Та не хвилюйтеся, нічого страшного! Дуже вже учасники не хотіли повертатися додому, так кортіло, хоча б ще деньок провести всім разом.
 
Дружня атмосфера, що панувала на протязі всіх днів, веселий та творчий колектив оргкомітету на чолі з Максимом Крохмальним та плідна праця учасників зробили "Студентську республіку" незабутньою, незважаючи навіть на погодні умови.
 
З першого дня закипіла робота: розселення, ознайомлення з правилами гри, налаштування на лісове життя і таке довгоочікуване знайомство з учасниками. І понеслося. За перші декілька годин командам висунулись завдання з якими вони якнайшвидше мали впоратися, і тут почалося… Невгамовний оргкомітет і ще невгамовніші учасники! І коаліції створювали, і об’єднання, і підписи збирали, і вже ледь до вищих органів не дістались. Та все ж таки перемогла дружба.
 
Презентації команд та суб-фестиваль «Студсцена» ще раз довели нам, що Україна має талант, тим паче у Київській області. Не обійшлося цього разу і без конкурсу «Перша леді» — незабутнє шоу на лоні природи, наперекір погоді все ж таки відбулося. "Першою леді" Київщини 2009 року стала Желонкіна Ольга.
Київська обласна Студреспубліка-2009 відзначилася і цілим загоном почесних гостей, які відвідали "лісових повстанців": двічі з життям студентського містечка ознайовлювався pаступник голови облдержадмі­ністрації з питань соціальної та гуманітарної політики та зв’язків з громадськістю Кондрук Валерій Петрович, майже одночасно на територію Київської обласної Студреспубліки прибули Голова Народно-демократичної ліги молоді, керівник Міжнародного оргкомітету з проведення Студреспубліки-2009 Павло Вікнянський разом із представниками своєї команди та на запрошення обласного управління у справах сім’ї та молоді Народний депутат України Євген Суслов.
 
До студмагістрату були обрані :
1.Шеремета Оксана
2.Дейнеко Андрій
3.Водяний Олег
4.Льовочка Антон
5.Підгурський Валерій
6.Задорожня Ліна
7.Гамуряк Тетяна
8.Миколаєнко Коля
9.Козлова Анна
10.Колечко Володимир
 
А студентським мером була обрана Марія Придьма.
 
До зустрічі на фінальному етапі на сонячному чорноморському узбережжі, в Криму!