Site icon Студреспубліка

Студреспубліка по-сумськи

З 28 по 30 червня на базі відпочинку «Робінзон» відбудеться Сумський регіональний етап Міжнародної програми «Студентська республіка» під гаслом «Єдина країна». Головне завдання веселого й інтелекутального мульти-фесту — розробка «Нової регіональної моделі Сумщини».

Цього року гасло, обране студреспубліканцями Сумщини, говорить про те, що активісти не стоять осторонь подій, що відбуваються в країні. Студенти, які проти війни, допомагають біженцям сусідніх областей і прищеплюють любов до Батьківщини у своєму місті.


Враховуючи ці аспекти, головним завданням мульти
фестивалю будуть не лише вибори нового Студентського мера, а й розробка «Нової регіональної моделі Сумщини». Для того, щоб студенти продуктивніше працювали у цьому напрямку, будуть проводитися тренінги за участю поважних експертів, а саме: Олександра Лисенка – Сумського міського голови, Дмитра Лантушенка – республіканця, голови управління у справах сім’ї, молоді та спорту Сумської ОДА, Юрія Луценка – гостя фіналу Студреспубліки-2013 у Криму, радника Президента України, Вадима Лисого – депутата Сумської міської ради, Сергія Козьменка – ректора вишу УАБС НБУ, Спартака Сергієнка – громадського діяча, помічника народного депутата, Івана Боршоша заступника губернатора Сумської області, Дмитра Усіка – заступника декана з навчально-виховної роботи Інституту педагогіки Сумського державного педагогічного університету ім. А.Макаренка.

Окрім організаційно-діяльнісної гри на учасників мульти-фестивалю чекає неймовірне видовище, що має назву «рок-фест». Другий рік поспіль сумчани побувають на концерті відомого рок-гурту «DK, DANCE» та ознайомляться з творчістю ще одного – «ДМЦ». Також на базі відпочинку «Робінзон» відбудеться не менш очікуваний суб-фестиваль краси і грації «Перша Леді», під час суб-фесту оберуть дівчину, яка буде представляти Сумську область на всеукраїнському етапі конкурсу краси особистості «Перша Леді України–2014». Творча молодь може заявити себе у конкурсі «Читців творчості Т.Г.Шевченка», «Фото-конкурсі», «Фестивалі аматорського відео», «Бодіарті» та «Битві діджеїв», яка проходитиме під час «Нічної туси». Під час мульти-фестивалю проходитимуть і спортивні змагання: пляжний футбол, пляжний волейбол, воркаут.

«Студентська республіка» чекає на активних, творчих, амбіціозних студентів Сумщини. Для участі у мульти-фестивалі необхідно зібрати команду з кожного вишу Сумщини (по 35 чоловік) та пройти обов’язкову онлайн-реєстрацію.

За детальною інформацією можна звернутися до регіонального координатора Юрія Ободамоб. тел.: 050 061 15 457


Студреспубліка – не прогав свій шанс!