Site icon Студреспубліка

Студреспубліка-2010 у Львові обіцяє стати наймасштабнішою за всі роки

Мульти-фестиваль, який триває в Україні понад 10 років, уже роками підтримує Міністерство освіти і науки України та Міністерство України у спрвах сім’ї, молоді та спорту. За словами голови оргкомітету мульти-фесту у Львові Богдана Муравського, сім найбільших навчальних закладів Львова вже запропонували до участі свої команди, а такі великі університети, як ЛНУ ім. Івана Франка та «Львівська політехніка», представлятимуть по три команди.

Метою програми є створити справжню країну, в якій влада потрапляє до рук студентів. Головна інтрига "Студентської республіки" – максимально наближена до реальності політична гра. Громадяни республіки голосуванням обирають Студентського мера та Студентський магістрат, які у серпні представлятимуть Львів на фінальному мульти-фестивалі у Криму. Не обійдеться тут без дебатів, передвиборчої кампанії, об’єднання в коаліції. У Студреспубліці діятиме своя валюта, учасники зможуть заробляти гроші, найматися на роботу, надавати свої послуги. Працюватимуть у республіці і власні ЗМІ.

Під час фестивалю  цілу ніч триватиме турнір з «Мафії», переможці якого також поїдуть до Криму. Окрім того, влаштують конкурс живих скульптур, фотоквест та обиратимуть на конкурсі краси «Першу леді», яка також представить Львів у Криму. Не обійдеться і без конкурсу «Містер Студреспубліка», рок-концерту – 27 червня та open-air party — 28 червня. Розважатимуть публіку і команди КВН.  Окрім усього цього в рамках Студреспубліки у парку встановлять басейн, де також пройдуть водні забави.
 

Організатори Студреспубліки впевнені, що львівські студенти (а таких більше 100 000) заслужили гарне свято на завершення навчального року.

Програма заходів