Site icon Студреспубліка

«Студентська республіка-2010» прогуділа й у Львові!

Перший день життя безтурботної і веселої студентської країни намагалася зіпсувати примхлива львівська погода холодним вітром і постійним дощем, заливаючи наметове містечко, в якому жили учасники. Здавалося б час розбігатися по домах, але це не про львівських студентів!  На старт змагань вийшло шість команд: “Крейслер Аврора”, “Брусок”, “ Лелики”, ПроBeeRка”, “Bananas &Co” та “Корпорація монстрів”.

Після офіційного відкриття мульти-фестивалю та запального представлення команд, жителі студентської країни взялися активно заробляти студіки: випускали газети, знімали відео, розробляли бізнес-плани, надавали рекламні послуги. Після того, як команди поповнили свої бюджети студіками, прийшов час відпочинку разом із конкурсом Містер Студентської республіки 2010”: з поміж шести достойних претендентів перемогу здобув студент НУ "Львівська політехніка” Олег Новосад.  

Після легкого релаксу розпочався захоплюючий Квест, куратором якого був минулорічний Студентський мер Львівщини Юрій Гринда. Перемогу у Квесті здобула магапозитивна  команда Bananas &Co, друге місце посіли –  яскрава  ПроBeeRка, а третьою опинилася весела Корпорація монстрів”.

А коли ніч заполонила студентську країну розпочалася інтелектуально-психологічна гра Мафія”, адже навіть вночі "Студентська республіка" не припиняє своєї активності. Три десятки кращих гравців у "Мафію" зійшлись у змаганні, щоб визначити наймайстернішого. Цього року турнір відбувався за сприяння "Salute — Lviv mafia clan" — відомого клубу мафії, засновники якого, до слова, теж в минулому були громадянами "Студентської республіки", і вже 2 роки беруть активну участь в організації Студреспубліки. Ігри відбувались у 2 етапи. Спочатку серед 30 гравців у 3-х відбіркових іграх визначилась десятка фіналістів. Фінал складався з 5 ігор, які тривали аж до   ранку.  В результаті нічних засідань львівських ”мафіозі”  перше місце розділили між собою Кушнір Наталія та Сулим Дмитро, 2 місце зайняв Гасяк Роман, а на 3 місці — Наталевич Наталія. Переможці отримали кубки від клубу "Salute", а всі фіналісти – почесні грамоти. А також право захищати честь Львівської області на всеукраїнському турнірі з "Мафії" в рамках фінальної "Студентської республіки" у Криму.    


З  гарного настрою учасників та теплої погоди розпочався другий день змагань. Головною інтригою було питання: хто ж стане львівським Студентським мером 2010 року та який блок переможе?  Відтак, по обіді у студентській країні розпочалося голосування. Перемогу здобули: блок “Новий напрямок” – 7 місць у студмагістраті, блок “Bananas &Креветко” – 3 місця у студмагістраті. Студентським мером Львівщини у 2010 році став Микола Лехновський, студент хімічного факультету ЛНУ ім. Івана Франка.

Львівська "Студентська республіка-2010" завершилася!

До зустрічі на фіналі та у 2011 році!