Site icon Студреспубліка

Студентська Республіка зустріла Київську область

Нарешті дочекалися! Вперше за останні 4 роки, студенти Київської області мали змогу брати участь у мульти – фестивалі  «Студентська Республіка», організаторами якої виступили ВМГО «Студентська Республіка» за підтримки Народно – демократичної ліги молоді , Міністерства у справах сім’ї молоді та спорту , Міністерства освіти і науки України та Українського фонду миру.

Вже з перших хвилин спостерігалась налаштованість студентів до  захоплюючої гри у вибори  і разом з тим очікування студентських змістовних розваг, що включали в себе безліч мульти- фестивалів  і звичайно конкурс «Перша Леді».


Що ж ,коротко  про  головне!

Весело зустріли  нас стіни санаторію «Зірка», смт. Ворзель, що на Київщині і робота закипіла. Всього через декілька годин після приїзду , розселення, роз’яснення умов перебування на СР та завдання учасників, команди розбіглись хто куди. Групуючись та  розподіляючи обов’язки  між собою, вибирали Лідера. Згодом, з лідерами вже начебто визначились,робота пішла, але перші промахи команд  зневірили їх. Ще й грізний оргкомітет налагоджував дисципліну, штрафуючи команди за порушення правил СР, що не дуже подобалось учасникам! На допомогу прийшли перші мульти-фести, що допомогли змінити напружену робочу атмосферу, на більш веселу!!!

Розпочала роботу газета, і «Молодіжні ЗМІ» згрупували біля себе колектив найкреативніших та творчих студентів . До речі сам майбутній студентський мер Шаблей Володимир творчо підійшов до суб-фестивалю, написавши  найкращу роботу, за що заробив своїй команді чималу суму НДЛМ-чиків.

Першого ж дня ввечері, точніше пізно вночі, відбулося дві захоплюючі події: презентація команд і конкурс грації та краси « Перша Леді». Здавалося б 22.00 година, всі стомлені , хочуть спати але НІ : зал заповнений, лунає гімн студ. республіки J « Опа-опа-опа-па» і спати ніхто не збирається!!!

Презентували себе 5 команд : «Промінь», «Creative Factory», « Golden Mолодь», «Костя гарний хлопець» і «Зірка» — це було щось!!! Оргкомітет був приємно здивований!  Аж раптом занавіс відкрилась і на сцені з’явились чудові конкурсантки на звання «Перша Леді», до речі  конкурс відбувся за підтримки Броварського  міського голови Антоненка Віктора Олександровича, за що йому RESPECT & УВАЖУХА! Це феєричне дійство довго буде згадувати СР і переможниця конкурсу Шкляр Дарина, студентка 1- го  курсу Білоцерківської  філії Державної академії статистики обліку і аудиту, яку власноруч вітали Голова Народно-демократичної ліги молоді – Вікнянський Павло та Крезуб Світлана.

Наступний день був ще насиченіший , адже тут «ДЕБАТИ», «Брейн –ринг», «Квест-фестиваль», «Спортивні ігри» і нарешті «Нічна Туса», яку чекали всі з великим нетерпінням. І недарма!!! Безліч цікавих конкурсів , флешмоби та незабутнє шоу від оргкомітету не залишили байдужими нікого. Хочете докладніше про це, заходьте  до нас : В КОНТАКТЕ, група : Студентське братство Київської області.

Attention!!! Вибори! Все як в нормальній країні: помилки у списках, «прозорість голосування», наміри зірвати вибори і т.д. Жартую! Правду кажучи було пару закидів , щодо повторних виборів, але тільки з метою продовжити студ. республіку , дуже не хотілось з усіма прощатися!!!

І на завершення магістрат Студентської Республіки 2008 в Київській області:

Депутати

1.Літош Тетяна

2.Гамуряк Тетяна

3.Полянська Оксана

4.Шалений Олександр

5.Ляшенко Оксана

6.Сосновик Катерина

7.Овсянчук Ярослав

8.Дячук Альона

9.Залізницький Михайло

10.Покормяко Сергій

Мер — Шаблей Володимир

Бажаємо Вам успіхів на Всеукраїнській Студентській Республіці!!!