Site icon Студреспубліка

Спалах емоцій чи емоційний спалах

20-24 серпня на Міжнародному етапі «Студентської республіки-2010» взяли участь у Фото-конкурсі «Спалах емоцій» справжні папараці з Харкова, Миколаєва, Чернігова, Києва, Дніпропетровська, Львова, Закарпаття, Сімферополя, Донецька, Вінниці, Полтави, Хмельницького (загалом 20 осіб).
Учасники зробили серію фотографій на тему «Адаптація». Майже всі виконали завдання з фото-кросу, теми якого були такими: «Свобода думки», «Посмішка дарує майбутнє», «Ідеальна леді майбутнього» та «Харизматиний лідер». Крім цього фотографи займалися репортажною зйомкою та організували фотосесію для учасників наймужнішого суб-фесту «Містер Студреспубліки».
Всім, і не тільки фотографам, сподобались майстер-класи від відомого українського фотохудожника Олександра Ктиторчука. Деякі навіть вважали його семінари — найпопулярнішими та найхаризматічнішими.
Майже о 00:00 в день Незалежності стали відомими результати Фото-конкурсу в таких номінаціях, як:

Особлива подяка за активність та подарунок в якості фотосесії для Анастасії Бєлянінової (Харків) від Європейської школи дизайну, яка була партенром фото-конкурсу «Спалах емоцій».

Всім учасникам особлива подяка за активність, а партнерам школі фото «FOTO7» та Європейській школі дизайну — за співпрацю!

 

 

 

 

 

 

 

Хочеш висловитися? Всі спілкуються тут