Site icon Студреспубліка

«Першою Леді» Львова стала Мар’яна Пендрак

Свою чарівність, граційність, спритність та ерудованість демонстрували 11 претенденток – студенток різних львівських вузів. Для когось це був перший конкурс краси, а хтось вже збився з рахунку, втім кожна дівчина шалено хвилювалася, бо хотіла виглядати якнайкраще, перемогти.

Для перемоги учасницям довелося чимало попрацювати над собою. Протягом двох тижнів, що передували фіналу – щоденні заняття з хореографом, фітнес-інструктором, робота з режисером-постановником над створенням номерів.
 

Старання дали свої плоди. Першим був вихід у фірмових футболках “Студентської республіки”, далі дівчата у конкурсі «Свій стиль» хвалилися талантами: запальний танець живота, українська народна пісня, прогулянка піратки – все це і не тільки оцінювало високоповажне журі, яке очолював Роман Романович Лобай, та вибаглива публіка.
 

Справжній курйоз стався перед виходом у купальниках – почалася неймовірна гроза. Намокли усі, і учасниці, і журі, і глядачі. Здавалося б доведеться перенести конкурс на інший день, але літня гроза не завадила нашим планам. Вихід конкурсанток у купальниках зірвав шквал оплесків та емоцій особливо у сильної половини.
 

Дотепність, спритність та ерудованість довелося продемонструвати учасницям у інтелектуальному конкурсі. Жодна з учасниць не розгубилась на сцені, довівши, що краса і розум — речі цілком поєднувані.  
На десерт – вихід у вечірніх сукнях та нагородження красунь.
 

“Першою Леді Львова 2009” стала Мар’яна Пендрак – студентка НУ "Львівська політехніка", крім того Мар’яна також отримала титул “Леді глядацьких симпатій”. І віце-леді стала Ілона Вороняк – студентка КНУКІМ ЛФ, а звання II віце-леді отримала Христина Собейко – студентка ЛНУ ім.І.Франка.
Спеціальний приз – дисконтну картку на обслуговування в студії краси отримала Валерія Грицута також студентка Університету ім. І.Франка.